Πόλεμος στην Ουκρανία: Επιστολή Ζελένσκι στην οικογένεια του Brent Renaud – “Η θυσία του θα εμπνεύσει τον πλανήτη”

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επιστολή Ζελένσκι στην οικογένεια του Brent Renaud – “Η θυσία του θα εμπνεύσει τον πλανήτη”
Ο Brent Renau Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File

Με επιστολή προς τους οικείους του, ο Ουκρανός πρόεδρος εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλειά του Αμερικανού δημοσιογράφου που έχασε τη ζωή του στο Ιρπίν.

Με μία πολύ συγκινητική επιστολή αποφάσισε να συλλυπηθεί ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην οικογένεια του Brent Renaud, του Αμερικανού δημοσιογράφου που σκοτώθηκε την Κυριακή στο Ιρπίν της Ουκρανίας.

Ο πρόεδρος της χώρας, κοινοποίησε τη συγκεκριμένη επιστολή, που αναφέρει ονομαστικά τους παραλήπτες και οικείους του εκλιπόντος φωτορεπόρτερ και σκηνοθέτη.

“Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Brent Renaud που έχασε τη ζωή του ενώ κατέγραφε τις σκληρές στιγμές και το κακό που βιώνει ο ουκρανικός λαός. Είθε η ζωή και η θυσία του να εμπνεύσουν τον κόσμο ώστε να σταθεί δίπλα στις δυνάμεις του φωτός απέναντι στις δυνάμεις του σκότους”, έγραψε στο tweet του ο Β. Ζελένσκι, ενώ στην επιστολή, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

“Ήταν ένας ταλαντούχος και γενναίος δημοσιογράφος. Με θάρρος και αποφασιστικότητα ταξίδεψε στις πιο επικίνδυνες εμπόλεμες ζώνες του κόσμου. Είμαστε ευγνώμονες στον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του”.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα