Πρώην σύμβουλος Ομπάμα: Ο Τραμπ είναι ψυχοπαθής

default image

Ο Αμερικανός που βρισκόταν κοντά στο νυν πρόεδρο των ΗΠΑ ισχυρίζεται πως ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών "συμμορφώνεται στην κλινική ορολογία" της ασθένειας

Πρώην σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ ψυχοπαθή. Ο David Plouffe, που υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ ήταν μάνατζερ της προεδρικής του καμπάνιας το 2008, ανεβάζει τους τόνους στο δρόμο για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου επιτιθέμενος στο ρεπουμπλικάνο υποψήφιο.

“Βασικά, έχουμε έναν ψυχοπαθή που κατεβαίνει για πρόεδρος. Εννοώ, πως συμμορφώνεται με την κλινική ορολογία” της ασθένειας δήλωσε σε συνέντευξή του στο NBC. Ο δημοσιογράφος προκάλεσε τον Plouffe να του εξηγήσει ποια είναι αυτή η κλινική ορολογία που θα καθιστούσε τον Τραμπ ψυχοπαθή, με τον τελευταίο να εξαναγκάζεται σε αναδίπλωση, παραδεχόμενος πως δεν είναι ειδικός της ψυχοπαθολογίας. “Είναι δίκαιο να κάνετε διάγνωση στον αέρα της τηλεόρασης για κάποιον άνθρωπο; Δεν νομίζω να έχετε δίπλωμα ψυχοπαθολογίας; Νομίζω πως βγάζουμε αβίαστα συμπεράσματα και αυτό είναι που ενοχλεί τους πολίτες” δήλωσε ο παρουσιαστής.

Παρόλα αυτά, ο Plouffe, σημείωσε πως ο επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη έχει “γιγαντιαία ιδέα για τον εαυτό του, είναι παθολογικός ψεύτης και στερείται συμπόνιας για τον οποιονδήποτε ή μετάνοιας για τις πράξεις του”. Σε κάθε περίπτωση ο εκπρόσωπος των Δημοκρατικών εμφανίστηκε υπεραισιόδοξος για την επικράτηση της Κλίντον, ενώ τόνισε πως ο Τραμπ δεν έχει κάνει τίποτα για να προσεγγίσει γυναίκες και νέους, στους οποίους τα κηρύγματα μίσους δεν έχουν απήχηση.

Οι επιθέσεις στο πρόσωπο του Τραμπ από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών είναι πολλές το τελευταίο διάστημα, με τους υποστηρικτές της Κλίντον να προσπαθούν να ανδείξουν – καθόλου δύσκολο δεδομένων των δηλώσεών του – πως ο αντίπαλός τους είναι αφερέγγυος, ασταθής και κατά κάποιο τρόπο επικίνδυνος για τη θέση στο Λευκό Οίκο. “Κάποιος που προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις δεν έχει την κρίση, το ταμπεραμέντο και τη γνώση που απαιτείται για να καταλάβει την πιο ισχυρή θέση στον κόσμο” ανέφερε νωρίτερα ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα