Πρώην συνεργάτιδα του Τραμπ στηρίζει την Κάμαλα Χάρις – “Κοροϊδεύει τους υποστηρικτές του”

Διαβάζεται σε 2'
Η Στέφανι Γκρίσαμ στο Συνέδριο των Δημοκρατικών
Η Στέφανι Γκρίσαμ στο Συνέδριο των Δημοκρατικών AP Photo Brynn Anderson

Με την ομιλία της στο Συνέδριο των Δημοκρατικών εξέφρασε τη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις η Στέφανι Γκρίσαμ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου επί διακυβέρνησης Τραμπ, “ξεμπροστιάζοντας” παράλληλα τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

“Σκοτεινές” πτυχές του Ντόναλντ Τραμπ που δεν θα ήθελε με τίποτα να αποκαλυφθούν, έφερε στο φως η η Στέφανι Γκρίσαμ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου επί διακυβέρνησής του.

Η Γκρίσαμ έκανε στροφή 180 μοιρών και πραγματοποίησε ομιλία στο Συνέδριο των Δημοκρατικών, κατά την οποία εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή της στο πρόσωπο της Κάμαλα Χάρις.

“Αγαπώ τη χώρα μου περισσότερο από το κόμμα μου”, ήταν τα λόγια της Στέφανι Γκρίσαμ, αφήνοντας αιχμές κατά του Τραμπ, τον οποίο και αποκήρυξε κατά την ομιλία της.

“Τον έβλεπα όταν οι κάμερες ήταν κλειστές, πίσω από κλειστές πόρτες. Ο Τραμπ κοροϊδεύει τους υποστηρικτές του. Τους αποκαλεί κατοίκους υπογείων“, ανέφερε μεταξύ άλλων η Γκρίσαμ.

Η Στέφανι Γκρίσαμ στο Συνέδριο των Δημοκρατικών
Η Στέφανι Γκρίσαμ στο Συνέδριο των Δημοκρατικών AP Photo Morry Gash

Και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι “δεν έχει καμία ενσυναίσθηση, καμία ηθική και καμία πίστη στην αλήθεια”, ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε και μερικές από τις συνομιλίες που είχε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, όταν της έλεγε ότι “δεν έχει σημασία τι λες, Στέφανι, πες το αρκετά και ο κόσμος θα σε πιστέψει”.

Εκπρόσωποι της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Η Γκρίσαμ δήλωσε ότι στις 6 Ιανουαρίου 2021 ρώτησε την Μελάνια Τραμπ αν θα μπορούσαν να δημοσιεύσουν στο Twitter ότι ενώ η ειρηνική διαμαρτυρία είναι δικαίωμα κάθε Αμερικανού, “δεν υπάρχει χώρος για ανομία ή βία”.

“Εκείνη απάντησε με μία λέξη: ‘Όχι’. Έγινα η πρώτη ανώτερη υπάλληλος που παραιτήθηκε εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να συμμετέχω άλλο στην παραφροσύνη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα