Ψάρι… κατέστρεψε μετασχηματιστή και “άφησε” 2.100 άτομα χωρίς ρεύμα

Ψάρι… κατέστρεψε μετασχηματιστή και “άφησε” 2.100 άτομα χωρίς ρεύμα
Χιουμοριστική φωτογραφία που ανήρτησε η αστυνομία του Sayreville, μετά από διακοπή ρεύματος. Sayreville Police Department/Facebook

Κι όμως, ένα ψάρι κατάφερε να δημιουργήσει πρόβλημα σε μετασχηματιστή και να αφήσει 2.100 άτομα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο Sayreville του New Jersey των ΗΠΑ. Πώς συνέβη το περιστατικό.

Αντιμέτωπες με ένα ασυνήθιστο γέγονος ήρθαν οι αρχές στην πόλη Sayreville του New Jersey των ΗΠΑ, όταν πελάτες της εταιρείας ηλεκτροδότησης JCP&L έμειναν χωρίς ρεύμα, καθώς ένας μετασχηματιστής καταστράφηκε από… ψάρι.

Περίπου 2.100 άτομα έμειναν χωρίς ηλεκτρισμό, όταν ένα πουλί έριξε στον μετασχηματιστή ένα ψάρι, ενώ πετούσε, σύμφωνα με το CBS. Η JCP&L δήλωσε πως το πτηνό ήταν πιθανότατα ένας ψαραετός.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι είναι συχνό φαινόμενο να κόβεται το ρεύμα εξαιτίας ζώων. Ωστόσο, το να προκαλείται διακοπή ρεύματος από ψάρι είναι αν μη τι άλλο, αρκετά ασυνήθιστο.

Η αστυνομία, προκειμένου να διακωμωδήσει το περιστατικό, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία ονόμασε το ψάρι… Gilligan:

“Η σημερινή διακοπή ρεύματος ήταν μια μεγάλη ταλαιπωρία για πολλούς από τους κατοίκους μας. Παρακαλώ, ας μην ξεχνάμε το θύμα σε αυτόν τον παράλογο θάνατο. Ο Gilligan ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος οικογενειάρχης. Ήταν πατέρας χιλιάδων παιδιών. Ο ύποπτος εθεάθη τελευταία φορά να πετάει Νότια. Αν τον δείτε, μην προσπαθήσετε να τον συλλάβετε. Αν και δεν θεωρείται ότι είναι οπλισμένος, μπορεί να εξακολουθεί να είναι πολύ επικίνδυνος. Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με το ντετέκτιβ John Silver, ο οποίος χειρίζεται όλες τις υποθέσεις σχετικά με ψάρια.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα