Puff Daddy: Νέα μήνυση από γυναίκα για σεξουαλική επίθεση – Η σοκαριστική κατάθεσή της

Διαβάζεται σε 5'
Ο Puff Daddy
Ο Puff Daddy (Photo by Marc Serota/Invision for REVOLT

Μία ακόμα γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του διάσημου ράπερ Sean Combs για σεξουαλική επίθεση. Όσα αποκάλυψε σε Συνέντευξη Τύπου.

Μία ακόμα γυναίκα κατηγόρησε τον διάσημο ράπερ Puff Daddy ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά πριν από περίπου δύο δεκαετίες και διένειμε το βίντεο της αποτρόπαιας επίθεσής του ως πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα TheGuardian, πρόκειται για την 11η γυναίκα που κατηγορεί τον Sean Combs για σεξουαλική επίθεση. Η Thalia Graves, όπως ονομάζεται, κατέθεσε μήνυση εναντίον του μουσικού, χτες, Τρίτη (24/9), στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν και λίγες ώρες μετά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου δήλωσε πως “ο συνδυασμός σωματικού και συναισθηματικού πόνου έχει δημιουργήσει έναν κύκλο ταλαιπωρίας, από τον οποίο είναι πολύ δύσκολο να απελευθερωθείς”.

Τι συνέβη

Η Graves φέρεται να γνώρισε τον P. Diddy γύρω στα τέλη του 1999. Ο τότε σύντροφός της εργαζόταν ως στέλεχος στη δισκογραφική του Combs, Bad Boy Records. H Graves επισκεπτόταν συχνά τον φίλο της στο στούντιο της δισκογραφικής στη Νέα Υόρκη και συχνά πήγαινε και σε εκδηλώσεις που διοργανώνονταν στο σπίτι του κατηγορούμενου ράπερ.

Κάποια στιγμή, το καλοκαίρι του 2001, ο Combs φέρεται να τηλεφώνησε στην Graves για τη δουλειά του φίλου της, λέγοντάς της ότι ήθελε να συναντηθούν και συζητήσουν την “προβληματική απόδοσή του”. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο σύντροφος της Graves ήταν αποφασισμένος να κάνει καριέρα στη δισκογραφική του Combs και η Graves είχε δεσμευτεί να τον βοηθήσει.

Έτσι, συμφώνησε να συναντηθεί με τον Combs. Ο διάσημος ράπερ πέρασε με αυτοκίνητό του, το οποίο οδηγούσε ο επικεφαλής ασφαλείας του, Τζόζεφ Σέρμαν και πήραν την Graves από το σπίτι της. Όταν η γυναίκα μπήκε στο SUV του Combs, αυτός την κέρασε ένα ποτήρι κρασί. Το ήπιε και αμέσως άρχισε να αισθάνεται ζαλάδα και αδυναμία, γεγονός που, όπως υποστηρίζεται στα δικαστικά έγγραφα, υποδηλώνει ότι είχε προστεθεί κάποια ουσία, καθώς μερικές γουλιές κρασί ποτέ δεν είχαν επηρεάσει την Graves με αυτόν τον τρόπο.

Τελικά έφτασαν στο στούντιο της Bad Boys στο Μανχάταν και η Graves ακολούθησε τον Combs σε ένα δωμάτιο. Κάθισαν στον καναπέ και εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Όταν πια ξύπνησε, ήταν γυμνή και τα χέρια της ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη της με κάτι σαν πλαστική σακούλα”, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα. O Σέρμαν (ο οδηγός του Combs) φέρεται να την άρπαξε γρήγορα από τον καναπέ και να “χτύπησε το πρόσωπό της σε ένα τραπέζι μπιλιάρδου”.

Η Graves υποστηρίζει ακόμα ότι ο Combs επέστρεψε στο δωμάτιο και τη βίασε, καθώς εκείνη ούρλιαζε από τον πόνο, φωνάζοντας για βοήθεια. Λιποθύμησε και όταν ξύπνησε ο Σέρμαν την ανάγκασε σε στοματικό σεξ. Η Graves έχασε ξανά τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε, ντύθηκε πανικόβλητη και τράπηκε σε φυγή, φοβούμενη ότι οι άνδρες θα επέστρεφαν. Κάλεσε έναν οδηγό ταξί, τον οποίο ήξερε πολύ καλά η ίδια και η οικογένειά της, ο οποίος και την παρέλαβε. Τη μετέφερε σε ένα νοσοκομείο και την προέτρεψε να αναφέρει τον βιασμό, αλλά εκείνη “έτρεμε και έκλαιγε” και δεν μπορούσε να βγει εκτός του οχήματος.

Η Graves αποκάλυψε στον σύντροφό της τι συνέβη αλλά εκείνος φέρεται να την προέτρεψε να μην κινηθεί νομικά εναντίον του και να μην αναφέρει την επίθεση, προκειμένου να μην βλάψει την καριέρα του.

O P. Diddy σε εκδήλωση απονομής των Grammy AP

Μέχρι και αρκετά χρόνια μετά την επίθεση ο Combs και ο Σέρμαν επικοινωνούσαν με την Graves απειλώντας τη να μη μιλήσει. Της έλεγαν ότι αν αποκαλύψει το οτιδήποτε θα μπορούσε να χάσει μέχρι και την επιμέλεια του γιου της. Η Graves φοβόταν να μείνει στη Νέα Υόρκη, στην πόλη όπου έμενε και ο P. Diddy, και μετακόμισε στην Πενσυλβάνια.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο πρώην σύντροφος της Graves φέρεται να της είπε ότι είχε δει, μαζί με αρκετούς ακόμα άνδρες, το βίντεο της κακοποίησής της από τον Comps και τον Σέρμαν. Του το είχαν δείξει και όπως της είπε “φαίνεται να είχαν ένα μοτίβο, ήταν μία συνηθισμένη πρακτική να ηχογραφούν μη συναινετικά γυναίκες που εμπλέκονται σε σεξουαλικές πράξεις και να κάνουν αυτά τα βίντεο διαθέσιμα στο κοινό, μεταξύ άλλων πουλώντας τα ως πορνογραφικό υλικό”.

Σημειώνεται πως μέχρι τώρα ο διάσημος ράπερ έχει δηλώσει αθώος για όλες τις κατηγορίες σε βάρος του. Κανένας από τους δικηγόρους του δεν απάντησε σε αίτημα της Guardian για σχολιασμό της μήνυσης από την Graves.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα