R. Kelly: Στη φυλακή για ακόμη ένα χρόνο μετά την τελευταία καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση

R. Kelly: Στη φυλακή για ακόμη ένα χρόνο μετά την τελευταία καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση
R. Kelly AP

Ένα χρόνο επιπλέον στη φυλακή θα περάσει ο ράπερ R. Kelly, μετά την τελευταία καταδίκη του για σεξουαλική κακοποίηση.

Πέραν της ποινής των 30 ετών που ήδη εκτίει, ο R. Kelly θα περάσει έναν επιπλέον χρόνο στη φυλακή, μετά την τελευταία καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Kelly καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης τον Ιούνιο του 2022, μετά από δίκη στη Νέα Υόρκη, με τις κατηγορίες της σεξουαλικής διακίνησης (trafficking) και του εκβιασμού.

Αρκετούς μήνες αργότερα, καταδικάστηκε σε μια δεύτερη ομοσπονδιακή δίκη στο Σικάγο για δελεασμό ανηλίκων για σεξ και παραγωγή παιδικών σεξουαλικών εικόνων.

Τώρα έχει λάβει 20ετή φυλάκιση για αυτά τα εγκλήματα, αλλά τα 19 εξ αυτών, θα τα εκτίει ταυτόχρονα με την προηγούμενη ποινή.

Εάν εκδοθεί πλήρως, θα μείνει στη φυλακή μέχρι να κλείσει τα 80 του χρόνια.

Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς, όπως μεταδίδει το BBC, ζητούσαν ποινή κάθειρξης 25 ετών στη δεύτερη υπόθεση, υψηλότερη από αυτή που απαιτείται σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές κατευθυντήριες γραμμές για την καταδίκη. Είπαν ότι η θέση του R. Kelly έγινε ακόμη πιο δυσμενής, καθώς κινηματογραφούσε τις πράξεις, με μερικά από τα πλάνα αργότερα να είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

«Επειδή ο Kelly είναι ο Kelly, περισσότεροι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει παιδική πορνογραφία», ανέφεραν σε ένα σημείωμα. «Τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς του είναι εκτεταμένα, ανυπολόγιστα και μη αναστρέψιμα».

Το σημείωμα υποστήριξε ότι ο Kelly έχει μια «ακόρεστη» επιθυμία να κακοποιήσει τα παιδιά και ότι απαιτούνταν μια μακρά ποινή για να «προστατεύσει την κοινότητα» από περαιτέρω βλάβη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα