Ray Park: Ο Darth Maul του Star Wars γνωστοποίησε με τον πιο άβολο τρόπο ότι τελείωσε ο γάμος του

Ray Park: Ο Darth Maul του Star Wars γνωστοποίησε με τον πιο άβολο τρόπο ότι τελείωσε ο γάμος του
Ο Ray Park ως Darth Maul του Star Wars Star Wars

Το τέλος του γάμου του ανακοίνωσε μέσω Instagram ο ηθοποιός Ray Park που υποδύθηκε τον Darth Maul στο Star Wars. Τα μηνύματα που αντάλλαξε με την πρώην σύζυγό του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανακοινώσει κανείς τον χωρισμό του, με τους star της showbiz να επιλέγουν είτε τις από κοινού δηλώσεις μέσω εκπροσώπων τους, είτε απλά επιβεβαιώνοντας τις εκάστοτε φήμες με αναρτήσεις τους στα social media.

Οι παραπάνω τρόποι είναι σίγουρα άβολοι και στενάχωροι για ένα ζευγάρι, ωστόσο η πιο άβολη ανακοίνωση έγινε από τον ηθοποιό Ray Park, ο οποίος υποδύεται τον αιώνιο εχθρό των Jedi και άρχοντα των Sith, Darth Maul, στο Star Wars, ο οποίος με μία λιτή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως ο γάμος του και επίσημα τελείωσε.

Ο Park δημοσίευσε έναν διάλογο με την -πρώην πια- σύζυγό του, όπου γράφει “θα το δούμε απόψε, σε παρακαλώ πίστεψέ με” για να λάβει την απάντησή: “δεν θα γυρίσω επειδή δεν σε αγαπάω”.

Ο ίδιος συνόδευσε το συγκεκριμένο screenshot με το σχόλιο “οπότε είναι επίσημο. Ο γάμος μου τελείωσε. Πραγματικά λυπάμαι“, λαμβάνοντας δεκάδες υποστηρικτικά σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτηση του Ray Park:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα