#rechercheParis: Απελπισμένοι συγγενείς και φίλοι ψάχνουν τους δικούς τους μέσω Twitter

default image

Πληροφορίες για τα δικά τους πρόσωπα που αγνοούνται από το βράδυ της Παρασκευής, ψάχνουν συγγενείς και φίλοι στο twitter υπό το hashtag #rechercheParis (Pics)

Στο Twitter έχουν στραφεί οι φίλοι και οι συγγενείς των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, προκειμένου να βρουν τους οικείους τους, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής (13/11).

Υπό το hashtag #rechercheParis, δεκάδες απελπισμένα άτομα αναζητούν πληροφορίες, με άλλους να γίνονται δέκτες και αναμεταδότες άσχημων μαντάτων και άλλους και ελπίζουν ότι ο δικός τους άνθρωπος είναι εν ζωή.

Ο Georges Salines έψαχνε την κόρη του, Lola από την ημέρα των χτυπημάτων. “Δεν έχω καμία πληροφορία για την κόρη μου” έγραψε, ανεβάζοντας μαζί μια φωτογραφία της. Λίγες ώρες αργότερα, έμαθε ότι η κόρη του ήταν μεταξύ των 129 νεκρών. “Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της Lola. Ευχαριστώ όσους μας βοήθησαν”, έγραψε στο Twitter.

Ένας άλλος χρήστης του Twitter ανάρτησε φωτογραφία του μικρού αδερφού του Ντέρεκ, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή, μετά τη συναυλία στο θέατρο Μπατακλάν.

Άλλοι μοιράζονται τον πόνο τους, γνωστοποιώντας ότι ο άνθρωπος τους έχει σκοτωθεί.

Πηγή: rt.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα