Ρόμπερτ Φ. Κένεντι: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και απαντά ότι “δεν είναι της εκκλησίας”

Διαβάζεται σε 2'
Ρόμπερτ Φ. Κένεντι
Ρόμπερτ Φ. Κένεντι AP Photo Eric Gay

Στις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση απαντά ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, σχολιάζοντας καυστικά ότι “δεν είναι παιδί της εκκλησίας”.

Το Vanity Fair έφερε στη δημοσιότητα μια ιστορία, σύμφωνα με την οποία, ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια πρώην μπέιμπι σίτερ της οικογένειάς του.

Τις παραπάνω κατηγορίες κλήθηκε να σχολιάσει ο ίδιος ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, κάνοντας λόγο για “πολλά σκουπίδια”.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε εκ νέου στο podcast Breaking Points, ο κ. Κένεντι δήλωσε: “Δεν είμαι παιδί της εκκλησίας”.

“Είχα μια πολύ, πολύ ατίθαση νεότητα”, είπε. “Είπα στην ομιλία μου για την ανακοίνωση ότι έχω τόσους πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα μου που αν μπορούσαν όλοι να ψηφίσουν, θα μπορούσα να θέσω υποψηφιότητα για βασιλιάς του κόσμου”.

Το Vanity Fair ανέφερε ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο κ. Κένεντι είχε θωπεύσει την Ελίζα Κούνεϊ, μια πρόσφατη απόφοιτη κολεγίου που είχε προσληφθεί ως μπέιμπι σίτερ μερικής απασχόλησης για τα παιδιά του και για να τον βοηθά στο έργο του στον τομέα της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Εκείνη ήταν 23 ετών εκείνη την εποχή.

Ενώ συζητούσε το άρθρο στο podcast, ο κ. Κένεντι επικεντρώθηκε σε έναν ξεχωριστό ισχυρισμό της ιστορίας – ότι είχε ποζάρει με έναν ψημένο σκύλο ενώ βρισκόταν σε ταξίδι στην Κορέα.

Από την πλευρά του ο Κένεντι ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία δεν είχε τραβηχτεί στην Κορέα αλλά στην περιοχή Παταγονία της Νότιας Αμερικής και ότι το εικονιζόμενο ζώο ήταν κατσίκα.

Ο δημοσιογράφος του Vanity Fair, Joe Hagen, ο οποίος στο παρελθόν είχε γράψει ένα προφίλ του κ. Kennedy για το περιοδικό, δήλωσε ότι η φωτογραφία ήταν απόδειξη ότι ο κ. Κένεντι “ταυτόχρονα κορόιδευε την κορεατική κουλτούρα, απολάμβανε την κακοποίηση των ζώων και διακινδύνευε άσκοπα τη φήμη του και της οικογένειάς του”.

Το άρθρο περιέγραφε επίσης τις υποτιθέμενες σχέσεις του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ και περιλάμβανε λεπτομέρειες για τον εθισμό στα ναρκωτικά σε μικρότερη ηλικία, για τον οποίο ο υποψήφιος ήταν ανοιχτός στην πορεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα