Ρωσία: Καταρρίφθηκαν τέσσερις πύραυλοι στην περιοχή Μπιέλγκοροντ

Ρωσία: Καταρρίφθηκαν τέσσερις πύραυλοι στην περιοχή Μπιέλγκοροντ
Εκτόξευση πυραύλου από το Belgorod ως "απάντηση" στις ουκρανικές επιθέσεις από το γειτονικό Χάρκοβο (φωτογραφια αρχείου) AP Photo/Vadim Belikov

Τέσσερις πύραυλοι κατέρριψε η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας, στην περιοχή Μπιέλγκοροντ. Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε, ενώ από τα συντρίμμια των πυραύλων προκλήθηκαν ζημιές.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος τραυματίστηκε στην περιοχή Μπιέλγκοροντ της νότιας Ρωσίας όπου συστοιχίες της αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν τέσσερις πυραύλους, όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Βιατσέσλαβ Γκλάντκοφ. τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (13/3).

“Ως τώρα έχουμε ενημερωθεί πως ένας άνθρωπος τραυματίστηκε”, ανέφερε ο κ. Γκλάντκοφ μέσω της πλατφόρμας Telegram. “Αναφέρθηκαν επίσης ζημιές από συντρίμμια πυραύλων σε δυο κατοικίες”.

Δεν διευκρίνισε ποιος πιστεύει ότι εκτόξευσε τους πυραύλους, πάντως έχει καταγγείλει επανειλημμένα πυραυλικές και αεροπορικές επιδρομές του ουκρανικού στρατού στην περιοχή του, που γειτονεύει με την ουκρανική περιφέρεια Χάρκοβο, τον τελευταίο χρόνο.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι το Κίεβο δεν αναλαμβάνει σχεδόν ποτέ δημόσια την ευθύνη για επιθέσεις στη ρωσική επικράτεια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα