Σακίρα: Δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα – “Διέλυσαν τα πάντα”

Σακίρα: Δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα – “Διέλυσαν τα πάντα”
Η Σακίρα επί σκηνής AP

Θύμα επίθεσης από αγριογούρουνα έπεσε η Σακίρα όταν, μαζί με τον γιο της, επισκέφτηκαν πάρκο της Βαρκελώνης. Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Περιπετειώδης αποδείχτηκε η βόλτα της Σακίρα μαζί με τον γιο της σε πάρκο της Βαρκελώνης, όπου δύο αγριογούρουνα της επεφύλασσαν μία δυσάρεστη επίσκεψη και μία όχι και τόσο φιλική υποδοχή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, όπως γνωστοποίησε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, δέχτηκε επίθεση από τα δύο αγριογούρουνα, λέγοντας γράφοντας μάλιστα πως “διέλυσαν τα πάντα”, ενώ προσπάθησαν να της πάρουν την τσάντα και το κινητό!

Η Κολομβιανή σταρ, μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα insta story και ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τα “σημάδια” της επίθεσης στα προσωπικά της αντικείμενα.

“Δείτε πώς δύο αγριογούρουνα άφησαν την τσάντα μου αφού μας επιτέθηκαν στο πάρκο. Διέλυσαν τα πάντα και πήγαν να πάρουν και την τσάντα μου μαζί τους στο δάσος, μαζί με το κινητό μου”, λέει, ενώ ζητά από τον γιο της να επιβεβαιώσει το θάρρος που η ίδια επέδειξε τη στιγμή της επίθεσης.

Ιδού το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα