Σάρα Πέιλιν: Εσπασε την καραντίνα, δείπνησε σε εστιατόριο αν και θετική στον κορονοϊό

Σάρα Πέιλιν: Εσπασε την καραντίνα, δείπνησε σε εστιατόριο αν και θετική στον κορονοϊό
Η Σάρα Πέιλιν AP

Η Σάρα Πέιλιν επιβεβαίωσε ότι δεν ασπάζεται καμία επικρατούσα άποψη για την πανδημία. Δείπνησε σε εστιατόριο ούσα θετική.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μία νεοσυντηρητική, με ακραίες απόψεις, όπως η Σάρα Πέιλιν είναι κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό.

Αυτό όμως που εξοργίζει είναι ότι ένα δημόσιο πρόσωπο, όπως η Σάρα Πέιλιν, γράφει στα παλιά της τα παπούτσια κάθε περιορισμό και συμπεριφέρεται σαν μην υπάρχει ιός ακόμα και όταν η ίδια έχει διαγνωστεί θετική.

Η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα την Δευτέρα ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε βγήκε θετικό. Την Τετάρτη, μόλις δύο ημέρες μετά, η κυρία αποφάσισε να βγει και να δειπνήσει σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Ανετη και ωραία, σαν μην συμβαίνει τίποτα, δεν φορούσε καν μάσκα!

Η Πέιλιν ασχολείται αυτήν την περίοδο με τη δικαστική της προσφυγή κατά των New York Times τους οποίους έχει μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση.

Την ίδια έξοδο είχε κάνει και το προηγούμενο Σάββατο όταν μάλιστα κάθισε σε εσωτερικό χώρο αν και δεν είναι εμβολιασμένη για τον ιό. Και όλα αυτά για μία γυναίκα που έχει δηλώσει ότι “μόνο νεκρή θα κάνω το εμβόλιο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα