Σεντάτ Πέκερ: Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος απειλεί ξανά τον Ερντογάν, με αποκαλυπτικά βίντεο

Σεντάτ Πέκερ: Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος απειλεί ξανά τον Ερντογάν, με αποκαλυπτικά βίντεο
Τα νούμερα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις δημοσκοπήσεις είχαν πέσει στα τάρταρα, μετά και τις αποκαλύψεις του Σεντάτ Πέκερ, που ακόμα δεν έχει εντοπίσει η Κυβέρνηση της Τουρκίας. Youtube

Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοίμασε κατηγορητήριο 240 σελίδων εναντίον του Σεντάτ Πέκερ. Εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης. Ουδείς ξέρει πού είναι ο Τούρκος αρχιμαφιόζος.

Ο Σεντάτ Πέκερ είναι ο Τούρκος μαφιόζος που μέσω επτά videos που είχε αναρτήσει στο κανάλι του, στο YouTube εξέθετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους την κυβέρνηση Ερντογάν -ξεκαθάριζε πως συνεργαζόταν με εκείνη έως ότου τον πρόδωσε και τον εγκατέλειψε. Για την ιστορία, το τελευταίο video εμφανίστηκε πριν τρεις μήνες και είχε 1.8 εκατομμύρια views. Έλεγε πως “δεν πέθανα, αλλά υπάρχει μεγάλο ρίσκο να με δολοφονήσουν”. Έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

Οι αποκαλύψεις του είχαν να κάνουν με στοιχεία για τη συνεργασία ορυφαίων κυβερνητικών στελεχών με τη μαφία και την εμπλοκή τους σε δολοφονίες, διαφθορά, βιασμό και διακίνηση ναρκωτικών. Πάντα ‘έκλεινε’ τα βίντεο που γίνονταν σταθερά viral, με έκκληση στους νέους να αμφισβητήσουν το σύστημα. Προφανώς και ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν είχε επιχειρήσει πολλάκις να τον φιμώσει, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολο να ελέγξει το YouTube. Μετά προσπάθησε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει. Ούτε αυτό φάνηκε να είναι εύκολο για τον άνθρωπο που τον κυνηγούν οι υπηρεσίες πληροφοριών από το 1990 και έχει ως moto ζωής το “προτιμώ να είμαι ένα τίμιο τίποτα από ένας μπάσταρδος αυτοκράτορας”.

Η Cumhuriyet έγραψε σήμερα πως είναι έτοιμο το κατηγορητήριο εναντίον “του διαχειριστή οργανισμού οργανωμένου εγκλήματος” και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης “για τον φυγά”, το οποίο ενέκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο. Αντιμετωπίζει κατηγορίες όπως υποκίνηση εκ προθέσεως δολοφονίας, σύσταση και διεύθυνση ένοπλης οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη εγκλήματος, μέλους ένοπλης οργάνωσης που έχει σκοπό τη διάπραξη εγκλήματος, εκμετάλλευση της τρομακτικής δύναμης της υπάρχουσας εγκληματικής οργάνωσης κ.α. Η έρευνα που οδήγησε σε αυτές τις κατηγορίες, αφορούσε εγκλήματα όπως η υποκίνηση εγκλήματος με όπλο, τοκογλυφία και σκόπιμο τραυματισμό με όπλο.

Η κατηγορία της δολοφονίας έχει να κάνει με έναν συνεργάτη του (Καχίτ Τσετίν), του οποίου το τέλος φέρεται να διέταξε εκείνος. Ο Τσετίν κατέληξε έπειτα από ξυλοδαρμό. Το γεγονός αποκαλύφθηκε στο βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης ενός 15χρονου αγοριού από έναν εκ των πιο στενών φίλων του Πέκερ. Εκεί ακούστηκε πως το έγκλημα του Τσετίν είχε να κάνει με τη σχέση που είχε συνάψει με τραβεστί. Ήδη οι σχέσεις του με τον Πέκερ είχαν διαταραχθεί, εξαιτίας μιας στοιχηματικής δουλειάς που ‘έτρεχαν’ μαζί στην Κύπρο.

Ο επικεφαλής της Εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος και έφτιαξε το κατηγορητήριο των 240 σελίδων που είχε 92 υπόπτους, εκ των οποίων οι 26 είναι υπό κράτηση. Kατόπιν αυτών, μέσω Twitter ο Πέκερ ειδοποίησε πως ετοιμάζει νέες αποκαλύψεις, μετά την απόκτηση αρχείου με πομπές Τουρκοκύπριων πολιτικών και συνεργασίες τους “με εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχηματισμού προκειμένου να υποστηρίξετε την εναντίον μου συνομωσία. Όποιος ντρέπεται έστω και λίγο, πρέπει να παραιτηθεί άμεσα”. Όπως είπε, όσοι δεν συμμορφωθούν, θα ζήσουν ό,τι ο “πρωθυπουργός” των κατεχομένων στην Κύπρο που παραιτήθηκε, έπειτα από την αποκάλυψη ροζ βίντεο. “Θα συνεχίσω να αναρτώ εδώ όσα έχω στη διάθεση μου. Θα σας τρελάνω όλους. Θα διασκεδάσουμε πολύ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα