Συγκινητικό βίντεο: Παραολυμπιονίκης εμψυχώνει 2χρονο αγοράκι με προσθετικό πόδι

Συγκινητικό βίντεο: Παραολυμπιονίκης εμψυχώνει 2χρονο αγοράκι με προσθετικό πόδι

Ο Μπλέικ Λίπερ είχε μεταβεί σε ιατρικό κέντρο για να δοκιμάσει τα δικά του προσθετικά πόδια όταν αντίκρισε τον μικρό που ετοιμαζόταν να περπατήσει για πρώτη φορά με το τεχνητό πόδι.

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες, στο οποίο ο Αμερικανός παραολυμπιονίκης Blake Leeper δίνει δύναμη σε ένα 2χρονο αγόρι, το οποίο έβαλε προσθετικό πόδι και μαθαίνει να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Ο Leeper είχε μεταβεί σε ιατρικό κέντρο της Οκλαχόμα για να δοκιμάσει τα δικά του προσθετικά πόδια όταν αντίκρισε τον μικρό KJ Dyer που ετοιμαζόταν να περπατήσει για πρώτη φορά με το τεχνητό πόδι. Τότε, ο αθλητής αποφάσισε να τον εμψυχώσει και να τον ενθαρρύνει σε αυτή τη νέα, δύσκολη, αρχή.

«Τα πας τέλεια. Υπέροχα. Κοίτα, το δικό μου μοιάζει με το δικό σου» ακούγεται να λέει ο Leeper, καθώς ο μικρός κατευθυνόταν προς το μέρος του.

Η εμψύχωση του Λίπερ βοήθησε όντως το αγοράκι, το οποίο τώρα είναι αποφασισμένο να κερδίσει, όπως λέει η μητέρα του, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ABC News.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα