Σικελία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από κατάρρευση πολυκατοικίας – Έξι αγνοούμενοι

Σικελία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από κατάρρευση πολυκατοικίας – Έξι αγνοούμενοι
Πυροσβεστική στην Ιταλία (φωτογραφία αρχείου) Italian Firefighters via AP IMAGES

Τετραώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στην πόλη Ραβανούσα της Σικελίας. Αγνοούνται έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους και μια γυναίκα που κυοφορεί.

Δυο γυναίκες και ένας άνδρας έχασαν την ζωή τους από την κατάρρευση τεσσάρων πολυκατοικιών στην περιοχή Ραβανούσα της Σικελίας. Ο απολογισμός όμως είναι ακόμη προσωρινός. Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας είχε αρχικά κάνει λόγο για τέσσερις νεκρούς, ωστόσο πριν από λίγο ανακοίνωσε πως οι νεκροί είναι μέχρι στιγμής τρεις.

.Η τραγωδία, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, φαίνεται ότι οφείλεται σε έκρηξη σε σωλήνα μεταφοράς φυσικού αερίου, επεσήμαναν οι αρχές, προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Κατά την διάρκεια όλης της νύχτας, άνδρες και γυναίκες της πυροσβεστικής έσκαψαν με γυμνά χέρια στα συντρίμμια για να μην θέσουν σε κίνδυνο την ζωή όσων μπορεί να έχουν καταπλακωθεί. Αγνοούνται ακόμη έξι άνθρωποι (ανάμεσά τους και μια γυναίκα που κυοφορεί) ενώ οι διασωθέντες, μέχρι αυτή την στιγμή, είναι δύο.

Στην περιοχή του τραγικού συμβάντος έσπευσαν πυροσβέστες από την Κατάνη, το Παλέρμο, και όλες τις υπόλοιπες πόλεις της Σικελίας. Ο δρόμος στον οποίο σημειώθηκε η διαρροή αερίου, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Παράλληλα, την αρωγή τους προσφέρουν ο Ιταλικός Ερυθρός Σταυρός και η Πολιτική Προστασία της χώρας.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα