Σήμα εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια στέλνει ο Μοσκοβισί

Σήμα εξόδου της Ελλάδας από τα μνημόνια στέλνει ο Μοσκοβισί
European Commissioner for Economy Pierre Moscovici arrives for a news conference in Athens, Tuesday, July 25, 2017. Greece is poised to tap international bond markets for the first time in three years in a move the government hopes will signal the country is ready to emerge from its bailout era. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP Photo/Thanassis Stavrakis

Η έξοδος της Ελλάδας από τα Μνημόνια συζητήθηκε στη συνάντηση του Π. Μοσκοβισί με την «Προοδευτική Συμμαχία»

Θετικό «σήμα» για το τέλος των Μνημονίων στην Ελλάδα έστειλε ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, σε συνάντηση που είχε με την «Προοδευτική Συμμαχία» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Σοσιαλιστές-Πράσινοι-Αριστερά).

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του -ανάρτηση που συνοδεύεται από φωτογραφίες-ο Επίτροπος αναφέρει ότι είχε ανταλλαγή απόψεων με την Προοδευτική Συμμαχία για την έξοδο της χώρας μας από το πρόγραμμα βοήθειας, καθώς και για την κατάσταση που εμφανίζουν οι εν λόγω πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μοναδικός από ευρω-κοινοβουλευτική ομάδα της Αριστεράς, Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα