Συνελήφθη ο αδελφός του Μέσι

Συνελήφθη ο αδελφός του Μέσι
FC Barcelona's Lionel Messi, from Argentina, reacts at the end of the match against Chelsea in a semifinal second leg Champions League soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 24, 2012. Chelsea drew 2-2 with Barcelona to win the match 3-2 on aggregate. (AP Photo/Manu Fernandez) ap

Στο σκάφος του Ματίας Μέσι, το οποίο ήταν γεμάτο αίματα, βρέθηκε όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα. Ο μεγαλύτερος αδελφός του διάσημου ποδοσφαιριστή μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης

Συνελήφθη ο μεγαλύτερος αδελφός του Λιονέλ Μέσι για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ οι αρχές σε έρευνα που διεξήγαγαν διαπίστωσαν ότι το σκάφος του ήταν γεμάτο αίματα.

Ο 35χρονος Ματίας Μέσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης Ροζάριο στη νότια Αργεντινή και φέρει ραγισμένο σαγόνι, σπασμένη μύτη και πολλαπλά χτυπήματα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε χτύπησε κατά λάθος ενώ επέβαινε στο σκάφος και ότι τα αίματα είναι δικά του.

Οι αρχές ωστόσο βρήκαν στο σκάφος ένα όπλο που ο Μέσι κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Jose Luis Caterina να ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον 35χρονο.

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του διάσημου ποδοσφαιριστή μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης μέχρι και έξι μηνών.

Εκ μέρους της οικογένειάς του πάντως εκδόθηκε μια ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είχε όπλο στο σκάφος. Όπως υποστηρίζουν ο Ματίας τραυματίστηκε σε ατύχημα που είχε και ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί μετά τη σύγκρουση του σκάφους του, καθώς διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείριση. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι φέρει διάφορα τραύματα, μεταξύ των οποίων σπασμένη σιαγόνα και εκδορές στο πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αδελφός του σούπερσταρ του ποδοσφαίρου έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Πέρυσι του επιβλήθηκε ως καταναγκαστική εργασία να διδάξει ποδόσφαιρο, αφού τον έπιασαν με όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του. Επίσης του είχε επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο για ναρκωτικά.

Τοπικά δημοσιεύματα είχαν μεταδώσει ότι ο Ματίας αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς όταν τον είχαν σταματήσει για έλεγχο στο λιμάνι του Ροζάριο, τον Οκτώβριο του 2015. Τότε μάλιστα είχαν τραυματιστεί ελαφρά δύο αστυνομικοί ενώ ο Ματίας υπέστη ένα μικρό τραύμα στο φρύδι, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους συμπλοκής.

Είχε επίσης συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2008 με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του όπλο.

(Φωτογραφία: AP / Manu Fernandez)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα