Συντριβή Canadair στην Κάρυστο: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ

Συντριβή Canadair στην Κάρυστο: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ
Συντρίμμια του μοιραίου Canadair στην Κάρυστο INTIME NEWS

Η είδηση της συντριβής του πυροσβεστικού Canadair κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Κάρυστο, βρίσκεται στην κεντρική θεματολογία διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Με live blogging και εκτενέστατα ρεπορτάζ, τα διεθνή μέσα μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις γύρω από τη συντριβή του Canadair στην Κάρυστο, τη στιγμή που επιχειρούσε στην κατάσβεση του πύρινου μετώπου.

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας του συμβάντος είναι το γεγονός ότι μερικά από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα παγκοσμίως, “παίζουν” στα κεντρικά τους θέματα τη συντριβή.

“Συντριβή αεροσκάφους που καταπολεμά τις πυρκαγιές στην Ελλάδα”, γράφει χαρακτηριστικά το BBC στην live πλατφόρμα της, που μάλιστα κατέχει και κεντρική θέση στην ιστοσελίδα.

“Ένα αεροσκάφος που έκανε ρίψεις νερού συνετρίβη την Τρίτη, ενώ επιχειρούσε σε δασική πυρκαγιά στο νησί της Εύβοιας, καθώς εκατοντάδες πυροσβέστες προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες”, γράφει χαρακτηριστικά το France24.

“Αεροσκάφος της Πυροσβεστικής συνετρίβη κοντά στην Αθήνα, καθώς οι αρχές δίνουν μάχη με τις φλόγες σε όλη τη χώρα εν μέσω της επιστροφής των θερμοκρασιών του καύσωνα”, γράφει η Telegraph στη live πλατφόρμα της.

“Αεροσκάφος της Πυροσβεστικής συνετρίβη στο νησί της Εύβοιας, καθώς διατάχθηκαν νέες εκκενώσεις σε Ρόδο και Κέρκυρα. Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της Ελλάδας και στη Ρόδο – μια φλόγα συνεχίζει να κινείται προς την ενδοχώρα, αγγίζοντας ορεινές δασικές περιοχές”, γράφει σε δημοσίευμα το Sky News.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα