Συζυγική απιστία

default image

Επί ποδός είναι  οι μυστικές υπηρεσίες και τα ΜΜΕ  των ΗΠΑ, μετά το όργιο φημών για εξωσυζυγική  σχέση του Προέδρου με καλλονή στενή συνεργάτιδά του

Επί ποδός είναι  οι μυστικές υπηρεσίες και τα ΜΜΕ  των ΗΠΑ, μετά την είδηση για εξωσυζυγική  σχέση του Μπαράκ Ομπάμα με τη  Βέρα Μπέικερ

Σύμφωνα με τις  φήμες υπάρχει και οπτικό ντοκουμέντο, που μπορεί να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του εξωσυζυγικού ειδυλλίου, αλλά δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, παρά το γεγονός ότι προσφέρεται 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον δώσει αυτήν την απόδειξη.

Η Βέρα Μπέικερ  ήταν μέλος της ομάδας που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα, όταν εκείνος ήταν υποψήφιος για τη Γερουσία το 2004. κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα οι φήμες λένε ότι είχε αναπτυχθεί ανάμεσά τους ένα φλογερό ειδύλλιο. 

Ανάμεσα σε αυτούς, στους οποίους έχει προσφερθεί το ένα εκατομμύριο δολάρια είναι και ένας οδηγός λιμουζίνας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε παραλάβει προσωπικά τη Μπέικερ, από ένα ξενοδοχείο, στο οποίο είχε ραντεβού με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ένα χρόνο μετά την ορκωμοσία του, το άστρο του  Μπαράκ Ομπάμα έχει σίγουρα αρχίσει να χάνει τη λάμψη του και πολλοί εκτιμούν ότι οι ΗΠΑ μπορεί να είναι μπροστά σε ένα νέο σκάνδαλο τύπου Κλίντον. Αν τελικά ισχύουν οι φήμες, καλό θα ήταν για τον Μπαράκ Ομπάμα να το παραδεχτεί έστω και ως στιγμιαίο λάθος. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα