Σοκαριστικές εικόνες από Αφγανιστάν: Κατέγραψαν τις τελευταίες τους στιγμές κρεμασμένοι από το αεροπλάνο

Σοκαριστικές εικόνες από Αφγανιστάν: Κατέγραψαν τις τελευταίες τους στιγμές κρεμασμένοι από το αεροπλάνο
Αεροπλάνο πάνω από την Καμπούλ. shutterstock

Βίντεο απεικονίζουν Αφγανούς πολίτες που προσπαθούν να εγκαταλείψουν την Καμπούλ, να σκαρφαλώνουν στην άτρακτο αμερικανικού αεροσκάφους και να βιντεοσκοπούν την προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Νέα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, απεικονίζουν Αφγανούς πολίτες που προσπαθούν να εγκαταλείψουν την Καμπούλ, να σκαρφαλώνουν στην άτρακτο αμερικανικού αεροσκάφους και να βιντεοσκοπούν την προσπάθειά τους να διαφύγουν από το καθεστώς των Ταλιμπάν, καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο και τις τελευταίες τους στιγμές στη ζωή.

Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν στον τροχό ενός από τα αεροσκάφη της C-17 που πέταξαν από την Καμπούλ κατά την διάρκεια του πανικού που δημιούργησε η κατάληψη της πρωτεύουσας από τους Ταλιμπάν.

Σε ανακοίνωσή της, η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία υποστήριξε ότι το αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καμπούλ τη Δευτέρα, είχε περικυκλωθεί από εκατοντάδες Αφγανούς πολίτες.

«Ενώπιον μιας ταχέως επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας γύρω από το αεροπλάνο, το πλήρωμα του C-17 αποφάσισε το αεροσκάφος ν’ αναχωρήσει το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Δείτε παρακάτω τα σοκαριστικά βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα