Σουρεαλισμός στο Παρίσι – Έκαναν φωτογράφιση με φόντο τις φωτιές των διαδηλώσεων

Σουρεαλισμός στο Παρίσι – Έκαναν φωτογράφιση με φόντο τις φωτιές των διαδηλώσεων
Μοντέλο ποζάρει με φόντο τις φωτιές από τις διαδηλώσεις στη Γαλλία Twitter@LibreQg

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μία γυναίκα να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με φόντο τις φωτιές από τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις στο Παρίσι.

Εκεί που η μαγεία της μόδας συναντά την ψυχολογία της διαδήλωσης. Ή με άλλα λόγια σουρεαλισμός στη Γαλλία στα καλύτερά του.

Την ώρα που η Γαλλία φλέγεται και τόσο στο Παρίσι όσο και σε άλλες μεγάλες γαλλικές πόλεις οι πολίτες κατεβαινουν στους δρόμους για ακόμη μία ημέρα για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους με αφορμή την αύξηση του ορίου συντάξεων από τα 62 στα 64 χρόνια, αλλά και με την απόφαση Μακρόν να περάσει την τροποποίηση με προεδρικό διάταγμα και να κηρύξει παράνομες τις απεργιακές συγκεντρώσεις, κάποιοι άλλοι βρήκαν εκμεταλλεύτηκαν το χάος που επικρατεί στους δρόμους για μία εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μεταφορτώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένα μοντέλο είναι καθισμένο στο έδαφος και ακουμπάει την πλάτη του στον κορμό ενός δένδρου, ενώ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό που βρίσκεται μπροστά του. Όλα αυτά ενώ πίσω από τη γυναίκα μαίνεται φωτιά που πιθανόν να έχουν βάλει διαδηλωτές σε έναν από τους δρόμους του Παρισιού.

Το συγκεκριμένο βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να κάνουν λόγο για σκοτεινές εποχές και έλλειψη ενδιαφέροντος για τα κοινωνικά ζητήματα, ενώ άλλοι επιστρατεύοντας το χιούμορ τους, είδαν στις συγκεκριμένες εικόνες μία… σκηνή από τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς “Emily in Paris”.

Δείτε το σχετικό video:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα