Τέλος ο John Cena από το WWE – “Απόψε ανακοινώνω τη συνταξιοδότησή μου”

Διαβάζεται σε 2'
John Cena
John Cena Jonathan Bachman/AP Images for WWE, File

Ο Αμερικανός ηθοποιός και παλαιστής John Cena ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις διοργανώσεις του World Wrestling Entertainment.

Ο δεκαέξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης Τζον Σίνα (John Cena) ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις διοργανώσεις του WWE (World Wrestling Entertainment), με την απόφασή του να πέφτει σαν “βόμβα” στη βιομηχανία της επαγγελματικής πάλης.

Αφού έλαβε ένα τεράστιο χειροκρότημα από τους οπαδούς του WWE, ο Σίνα είπε πως σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2025, αφού αγωνιστεί στο Royal Rumble, το Elimination Chamber και το WrestleMania του επόμενου έτους, τα οποία θα είναι και οι τελευταίες του διοργανώσεις.

“Οι άνθρωποι λένε ότι φεύγουν και δύο χρόνια αργότερα επιστρέφουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα από τώρα, τελείωσα. Αυτό ήταν”, δήλωσε ο Σίνα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Σίνα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο WWE το 2002, κατάφερε να κατακτήσει πολυάριθμους τίτλους και να γίνει 16 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Η επιρροή του ξεπερνά τα όρια του ρινγκ, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ έχει γίνει γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο, ειδικά μέσω της συνεργασίας του με το Make-A-Wish Foundation.

Δύο από τους πιο διάσημους αγώνες του ήταν σε διαδοχικές διοργανώσεις της WrestleMania το 2011 και το 2012, και οι δύο απέναντι στον Dwayne “The Rock” Johnson. Ο Σίνα έχασε τον πρώτο αλλά κέρδισε τον δεύτερο.

Η αποχώρηση του Τζον Σίνα σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για το WWE και αφήνει ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ της εταιρείας.

Ωστόσο, η κληρονομιά του και η επιρροή του στον χώρο της επαγγελματικής πάλης θα παραμείνουν ανεξίτηλες, εμπνέοντας τις νέες γενιές παλαιστών και θαυμαστών.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα