Tenoch Huerta: Απαντά στην καταγγελία για σεξουαλική επίθεση – “Δεν είμαι τέλειος αλλά οι κατηγορίες είναι ψευδείς”

Tenoch Huerta: Απαντά στην καταγγελία για σεξουαλική επίθεση – “Δεν είμαι τέλειος αλλά οι κατηγορίες είναι ψευδείς”
caption / Marvel

Στην ανακοίνωσή του, ο 42χρονος ηθοποιός Tenoch Huerta διαψεύδει τα περί σεξουαλικής κακοποίησης και κάνει λόγο για συναινετική "σχέση αγάπης, στοργής και αλληλοϋποστήριξης".

Στην καταγγελία για σεξουαλική επίθεση που του αποδίδει η 31χρονη σαξοφωνίστρια María Elena Ríos απάντησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο μεξικανός ηθοποιός Tenoch Huerta, ο οποίος έγινε διεθνώς γνωστός ερμηνεύοντας τον Namor στην ταινία “Black Panther: Wakanda Forever“.

Στην ανακοίνωσή του, ο 42χρονος Huerta διαψεύδει τα περί σεξουαλικής κακοποίησης και κάνει λόγο για συναινετική «σχέση αγάπης, στοργής και αλληλοϋποστήριξης». «Αν και δεν είμαι σε καμία περίπτωση τέλειος, ξέρω ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι απλώς αναληθείς. Και ενώ θα εργάζομαι πάντα για να βελτιώνομαι, πρέπει να αμφισβητώ ισχυρισμούς που είναι και ψευδείς και προσβλητικοί» υπογραμμίζει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Huerta:

«Πριν από περίπου ένα χρόνο, έβγαινα με την Elena για αρκετούς μήνες. Ήταν απολύτως συναινετικό ανά πάσα στιγμή, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν αμέτρητοι άλλοι. Και σε όλη αυτή τη διάρκεια ήταν μια σχέση αγάπης, στοργής και αλληλοϋποστήριξης. Αφού έληξε, ωστόσο, η Έλενα άρχισε να παραποιεί τις αλληλεπιδράσεις μας τόσο ιδιωτικά όσο και μπροστά σε κοινούς φίλους.

Ως αποτέλεσμα, πριν από λίγους μήνες, προσέλαβα μια νομική ομάδα για να ξεκινήσουν τις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσω τη φήμη μου και να αντικρούσω αυτές τις ανεύθυνες και ψευδείς κατηγορίες που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη προκατάληψη και ζημιά. Αν και δεν είμαι σε καμία περίπτωση τέλειος, ξέρω ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι απλώς αναληθείς. Και ενώ θα εργάζομαι πάντα για να βελτιώνομαι, πρέπει να αμφισβητώ ισχυρισμούς που είναι και ψευδείς και προσβλητικοί».

Είμαι βαθιά ευγνώμων στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που με στήριξαν και εκτιμώ πολύ όλους όσους είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τα γεγονότα και να αναλογιστούν πριν βιαστούν σε ένα αναληθές και άδικο συμπέρασμα».

Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τη δημοσίευση ενός επεισοδίου Podcast, για την κυκλοφορία του οποίου δεν είχε συναινέσει καθώς δεν είχε πληρωθεί για τη συμμετοχή της, η Rios προχώρησε σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, στις οποίες μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε μια διαμάχη με τους μάνατζερ του Huerta, που τον χαρακτήρισε ως κατά συρροή κακοποιητή (sexual predator).

Η Rios απάντησε επίσης σε σχόλια χρηστών και φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Huerta και ότι υπάρχουν και πολλά άλλα θύματα. Πρόσθεσε ότι δεν βιάζεται να δώσει λεπτομέρειες και άφησε να εννοηθεί ότι αυτές θα δημοσιευτούν σύντομα, καθώς πιθανώς θα εμφανιστούν περισσότερα θύματα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα