Τέξας: Γδύθηκε σε συνάντηση γονέων για να περάσει μήνυμα για τη χρήση της μάσκας

Τέξας: Γδύθηκε σε συνάντηση γονέων για να περάσει μήνυμα για τη χρήση της μάσκας
Youtube/AP

Πατέρας μαθητή, έμεινε με τα εσώρουχα κατά τη διάρκεια σχολικού συμβουλίου, το οποίο διοργανώθηκε με αφορμή το ζήτημα της χρήσης μασκών από τους μαθητές.

Ο Τζέιμς Άκερς, ο πατέρας ενός μαθητή στο Τέξας, παρευρέθηκε σε σχολική συνάντηση με θέμα τη χρήση μάσκας, στις 23 Αυγούστου και όπως δείχνει το βίντεο, η εξέλιξη του σχολικού συμβουλίου πήρε άλλη τροπή, όταν ο ίδιος ξεκίνησε ξαφνικά να αφαιρεί τα ρούχα του και να μένει με τα εσώρουχα.

Ο ίδιος είναι πατέρας ενός παιδιού που φοιτά στο γυμνάσιο ‘Dripping Springs Independent School District’. Το σχολείο διοργάνωσε συνεδρίαση, στην οποία κάλεσε τους γονείς να μιλήσουν ο καθένας για ενάμιση λεπτό.

Όταν λοιπόν δόθηκε ο χρόνος στον εν λόγω πατέρα εκείνος γδύθηκε μπροστά σε όλο το διοικητικό συμβούλιο, για να περάσει ένα μήνυμα σχετικά με τις κοινωνικές νόρμες. Ο Άκερς υποστήριξε ότι πρέπει να τεθούν πρωτόκολλα μάσκας για τα σχολεία της κοινότητας, παρά την όποια ταλαιπωρία.

“Δεν μου αρέσει η κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας, απλώς ρωτήστε τη γυναίκα μου, που μου λέει τι να κάνω”, είπε ενώ έβγαζε το πουκάμισο και το σακάκι του.

“Στη δουλειά, με βάζουν να φοράω αυτό το σακάκι. Το μισώ. Με βάζουν να φοράω αυτό το πουκάμισο και αυτή τη γραβάτα. Τα μισώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του παιδιού συνέχισε να γδύνεται, καθώς περιέγραφε το πως συμμορφώνεται ο κόσμος σε κανόνες για το καλό της κοινότητας, με καθημερινές ενέργειες όπως το να σταματούν σε κόκκινο φανάρι ή να μην παρκάρουν σε αναπηρικές θέσεις.

“Είναι απλό πρωτόκολλο, άνθρωποι”, είπε ο Άκερς ενώ ξεκούμπωνε το παντελόνι του. “Ακολουθούμε συγκεκριμένους κανόνες για έναν πολύ καλό λόγο”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος του σχολικού συμβουλίου, Μπάρμπαρα Στράουντ, ζήτησε από τον Άκερς να φορέσει τα ρούχα του, ενώ παρέμεινε στην αίθουσα.

Σε δήλωσή του, αργότερα στο KXAN-TV είπε πως “Όλοι αυτοί οι κανόνες που μας δίνονται κάθε μέρα, τους ακολουθούμε γιατί έχουν νόημα.”

Σύμφωνα με τον Insider, η κομητεία Hays, όπου βρίσκεται το σχολικό συγκρότημα, Dripping Springs, είχε περισσότερες από 27.000 αναφερόμενες λοιμώξεις από κορονοϊό και 303 θανάτους από την αρχή της πανδημίας.

Σε όλη την πολιτεία του Τέξας, τα κρούσματα κορονοϊού αυξήθηκαν κατά 20% τις τελευταίες 14 ημέρες και η πολιτεία σημείωσε 17.022 νέες μολύνσεις μέχρι τις 25 Αυγούστου, σύμφωνα με τους New York Times.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα