Θεσσαλονίκη: Στην έκθεση Comic Con ο Στέφανος Κασσελάκης

Διαβάζεται σε 3'
Ο Στέφανος Κασσελάκης στo Comic Con
Ο Στέφανος Κασσελάκης στo Comic Con EUROKINISSI

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο Comic Con της Θεσσαλονίκης και φωτογραφήθηκε με τους συμμετέχοντες

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, με σταθμούς του σήμερα το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη.

Κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Κασσελάκης περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης κόμικς, Comic Con, ενημερώθηκε για την έκθεση από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες και φωτογραφήθηκε με τους παρευρισκόμενους.

EUROKINISSI

Το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα συνομιλήσει με πολίτες μπροστά στο βαν της περιοδείας στον Λευκό Πύργο και θα συνεχίσει με μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

EUROKINISSI

Εκεί αναμένεται να ζητήσει τη στήριξη των προοδευτικών πολιτών στις ευρωεκλογές για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει προοδευτική αντιπολίτευση, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στη συμφωνία των Πρεσπών και σε θέματα ακρίβειας, δημόσιας υγείας και παιδείας.

EUROKINISSI

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 19 Μαΐου, ο Στ. Κασσελάκης θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού (Πλατεία Αγίας Σοφίας) και εν συνεχεία θα συναντηθεί με ποντιακές οργανώσεις.

EUROKINISSI

Το απόγευμα της Κυριακής ο Στ. Κασσελάκης θα περιοδεύσει στα Γιαννιτσά, ενώ το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου θα επισκεφθεί διαδοχικά την Περαία (10 π.μ.) και τη Βέροια (12 μ.)

EUROKINISSI

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα