Θρίλερ με ανερχόμενο Βρετανό ράπερ: Εξαφανίστηκε στη Βραζιλία – Πήδηξε στη θάλασσα

Θρίλερ με ανερχόμενο Βρετανό ράπερ: Εξαφανίστηκε στη Βραζιλία – Πήδηξε στη θάλασσα
Θρίλερ με ανερχόμενο Βρετανό ράπερ

Ο νεαρός μουσικός έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media πριν εξαφανιστεί. Είχε μετακομίσει στο Ρίο ντε Τζανέιρο για επαγγελματικούς λόγους

Ένας ανερχόμενος Βρετανός ράπερ που είχε εξαφανιστεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έπεσε εσκεμμένα στη θάλασσα, όπως συμπέρανε η αστυνομία της Βραζιλίας.

Ο Κένι Μουκέντι, γνωστός ως Κένι Βούλκαν, είχε μετακομίσει στη Νότια Αμερική για να ακολουθήσει καριέρα στη μουσική και την ηθοποιία.

Ο 20χρονος, ο οποίος είχε εμφανιστεί σε βίντεο της Νίκι Μινάζ και του Τζέιμς Μπλαντ, εξαφανίστηκε στις 13 Απριλίου Πριν χαθούν τα ίχνη του είχε πει στη φίλη του ότι επέστρεφε στο σπίτι που διέμενε από στούντιο ηχογράφησης.

Η αστυνομία απέκλεισε τις αρχικές υποψίες που υπήρχαν περί εγκλήματος, αφού το σακίδιό του, που είχε μέσα το πορτοφόλι, το κινητό και το διαβατήριό του, βρέθηκαν από σέρφερς, σύμφωνα με το BBC.

Η επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας για την υπόθεση δήλωσε ότι ο Μουκέντι “έπεσε στη θάλασσα στο δυτικό Ρίο”. Πρόσθεσε ότι ο ράπερ είχε ιστορικό κατάθλιψης και ότι οι λογαριασμοί του σε Snapchat, Instagram και Facebook έκλεισαν την ίδια μέρα.

Οι έρευνες για την ανεύρεση του σώματός του σταμάτησαν, όπως έγινε γνωστό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα