TikTok: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του επειδή αναρτούσε βίντεο για τα προβλήματα του γάμου τους

TikTok: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του επειδή αναρτούσε βίντεο για τα προβλήματα του γάμου τους
Η 29χρονη Sania Khan TikTok

Ένας 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 29χρονη πρώην σύζυγό του, επειδή η ίδια μοιραζόταν στο TikTok τα προβλήματα της σχέσης τους. Ο 36χρονος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ένας άνδρας ταξίδεψε περισσότερα από 1000 χλμ. για να βρει την πρώην συζύγου του στο Σικάγο και τελικά να την δολοφονήσει, καθώς η ίδια είχε δημοσιεύσει στο TikTok πολλά βίντεο για τα προβλήματα του γάμου τους.

Η 29χρονη Sania Khan, και ο 36χρονος πρώην σύζυγός της, Raheel Ahmad, βρέθηκαν και οι δύο με τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι στο διαμέρισμα της, την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το nypost.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο λιγότερο από έναν χρόνο και είχε χωρίσει από τον Μάιο. Η Khan, οποία καταγόταν από το Πακιστάν, συχνά περιέγραφε τις πιέσεις που αντιμετώπιζε στον γάμο της αλλά και μετά το διαζύγιο. Η ίδια δεχόταν πίεση ακόμη και από την οικογένειά της.

Το να περνάς ένα διαζύγιο, ενώ κατάγεσαι από την Νότια Ασία, νιώθεις σαν να έχεις αποτύχει στη ζωή μερικές φορές“, έγραψε σε μια ανάρτησή της. “Ο τρόπος με τον οποίο σε χαρακτηρίζει η κοινότητα, η έλλειψη υποστήριξης που λαμβάνεις σε συνδυασμό με την πίεση να μείνεις με κάποιον επειδή «τι θα πουν οι άνθρωποι», το καθιστά πιο δύσκολο για τις γυναίκες να εγκαταλείψουν γάμους στους οποίους δεν θα έπρεπε να έχουν κάνει στην αρχή“.

Η Αστυνομία βρέθηκε στο διαμέρισμα της Sania Khan, αφού η οικογένεια του Raheel Ahmad ανέφερε την εξαφάνισή του. Αφού χτύπησαν την πόρτα της Khan, οι αστυνομικοί άκουσαν έναν πυροβολισμό και ένα βογγητό. Στη συνέχεια βρήκαν νεκρή την Khan και τον Ahmad με ένα τραύμα στο κεφάλι, το οποίο αργότερα αποδείχθηκε θανάσιμο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα