Τηλεφωνική επικοινωνία του Κυπρίου ΥΠΕΞ με τον Μπορέλ

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κυπρίου ΥΠΕΞ με τον Μπορέλ
Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ και ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης. AP

Σε συνέχεια των συζητήσεων και των αποφάσεων που ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών στο Βερολίνο, πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία.

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των συζητήσεων και των αποφάσεων που ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών στο Βερολίνο.

Υπενθυμίζεται πως η Γαλλία όσον αφορά τις απειλές της Τουρκίας προς την ίδια, πήρε την κατάσταση στα χέρια της επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Μακρόν για πράξεις.

Τη Δευτέρα το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ, η ναυαρχίδα το γαλλικού πολεμικού ναυτικού, συνοδευόμενο από “αόρατα” πλοία και υποβρύχια, άρχισε να πλέει προς την Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τον Γαλλικό Τύπο, το αεροπλανοφόρο αναχώρησε από την Τουλόν. Η αποστολή του αεροπλανοφόρου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, ενώ δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των πλοίων που το συνοδεύουν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα