Την στραγγάλισε όταν ανακάλυψε πως έβγαλε δάνειο στο όνομά της

Την στραγγάλισε όταν ανακάλυψε πως έβγαλε δάνειο στο όνομά της
Ο δράστης και η άτυχη σύζυγός του

Ο 43χρονος αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του και πέταξε το πτώμα σε λίμνη, αφού διαπληκτίστηκαν γιατί εκείνη του ζήτησε το λόγο για νέο δάνειο που έβγαλε στο όνομά της

Ένοχος για δολοφονία κρίθηκε την Παρασκευή ένας αστυνομικός επιθεωρητής στη Βρετανία, ο οποίος έπνιξε τη σύζυγό του και πέταξε το πτώμα σε λίμνη αφότου αυτή ανακάλυψε ότι είχε υποβάλει αίτηση για δάνειο στο όνομά της. Το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 σε λίμνη στο Τσεσάιρ.

Κατά τη δίκη, το ζευγάρι με τα τρία παιδιά, περιγράφηκε ως “τέλεια οικογένεια”, η οποία όμως χρωστούσε περισσότερες από 115.000 στερλίνες (131.500 ευρώ). Είχε ξοδέψει 63.000 στερλίνες (72.000 ευρώ) για ανακαίνιση του σπιτιού τους, λίγους μήνες πριν τη δολοφονία ενώ έδωσε 4.500 στερλίνες (5.100 ευρώ) για διακοπές στην Πορτογαλία.

Η γυναίκα πάντως φαίνεται να αγνοούσε ότι χρωστούσαν όταν το πρωινό της μοιραίας μέρας της επιστράφηκαν τα έγγραφα που ήταν απαραίτητα για αίτηση δανείου ύψους 54.000 στερλινών (61.700 ευρώ). Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, η σύζυγος έστειλε στον 43χρονο μηνύματα, στα οποία τον αποκαλούσε “ψεύτη” και ρωτώντας τον “Είμαστε σε τέτοιο χάος;”.

Λίγες ώρες αργότερα, ο αστυνομικός επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά του, πήρε τα παιδιά από το σχολείο και όταν το βράδυ αυτά έπεσαν για ύπνο, έφυγε. Εθεάθη από συναδέλφους του να περπατάει χωρίς παπούτσια κοντά σε λίμνη, εκεί όπου μετά από ώρες βρέθηκε το πτώμα της.

Ο 43χρονος συνελήφθη αρνούμενος οποιαδήποτε ανάμιξη στη δολοφονία της, για να ομολογήσει το έγκλημα έξι μήνες μετά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα