Titan: Η σύζυγος του ιδιοκτήτη της OceanGate που βρίσκεται στο υποβρύχιο είναι απόγονος επιβατών του Τιτανικού

Titan: Η σύζυγος του ιδιοκτήτη της OceanGate που βρίσκεται στο υποβρύχιο είναι απόγονος επιβατών του Τιτανικού
Ο Τιτανικός κατά τον απόπλου από το Σαουθάμπτον στις 10 Απριλίου 1912 2022 ap

Μία απίστευτα τραγική σύμπτωση αποκαλύφθηκε σχετικά με το εξαφανισμένο υποβρύχιο "Titan", κατά την οποία η σύζυγος του ιδιοκτήτη της OceanGate, ο οποίος είναι μεταξύ των εγκλωβισμένων, είναι απόγονος δύο επιβατών του Τιτανικού.

Η Γουέντι Ρας (Wendy Rush) σύζυγος του Διευθύνοντα Συμβούλου της OceanGate Expeditions, Στόκτον Ρας, ο οποίος οργάνωσε την αποστολή στο ιστορικό ναυάγιο και βρίσκεται εντός του εξαφανισμένου υποβρυχίου, είναι απόγονος δύο επιβατών του Τιτανικού.

Σύμφωνα με το BBC είναι η δισέγγονη των Ίσιντορ (Isidor) και Ίντα Στράους (Ida Straus), δύο επιβατών που βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του Τιτανικού, την μοιραία ημέρα της βύθισης το 1912.

Όπως μετέδωσαν οι New York Times, η Γουέντι Ρας, το γένος Hollings Weil, παντρεύτηκε τον Στόκτον Ρας το 1986. Είναι διευθύντρια επικοινωνίας στην OceanGate και έχει συμμετάσχει σε τρεις αποστολές στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Οι παππούδες της ήταν από τους πλουσιότερους επιβάτες του Τιτανικού., καθώς ο Ίσιντορ και ο αδελφός του Νέιθαν ήταν συνιδιοκτήτες του πολυκαταστήματος Macy’s.

Επιζώντες θυμούνται ότι είδαν τον παππού της, Ίσιντορ, να αρνείται να μπει σε σωσίβια λέμβο μέχρι να επιβιβαστούν όλες οι γυναίκες και τα παιδιά. Η γιαγιά τηςμ Ίντα, αρνήθηκε επίσης να μπει χωρίς τον σύζυγό της. Οι δυο τους εθεάθησαν αγκαλιασμένοι καθώς το πλοίο βυθιζόταν.

Μια εκδοχή αυτής της σκηνής απεικονίστηκε και στην εμβληματική ταινία του 1997, στην οποία φαίνεται ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται στο κρεβάτι καθώς το νερό ανεβαίνει γύρω τους.

Σύμφωνα με τα αρχεία των New York Times, η σορός του Ίσιντορ ανασύρθηκε στη θάλασσα περίπου δύο εβδομάδες μετά το ναυάγιο. Η σορός της Ίντα δεν βρέθηκε ποτέ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα