Το χειρότερο πρώτο ραντεβού: Έκλεψε τράπεζα και την ανάγκασε να τον φυγαδεύσει

Το χειρότερο πρώτο ραντεβού: Έκλεψε τράπεζα και την ανάγκασε να τον φυγαδεύσει
Ραντεβού shutterstock

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για ληστεία και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενώ η γυναίκα, που έγινε άθελά της συνεργός, την γλίτωσε με το χειρότερο πρώτο ραντεβού που έχει γίνει ποτέ.

Αν θεωρείτε ότι έχετε βιώσει το χειρότερο πρώτο ραντεβού που έχει γίνει ποτέ, τότε μάλλον θα πρέπει να διαβάσετε την περιπέτεια που πέρασε μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει το CNN, έμελλε να γίνει η οδηγός του οχήματος διαφυγής μετά από ληστεία σε τράπεζα που διέπραξε ο άνδρας κατά τη διάρκεια του πρώτου τους ραντεβού κατόπιν γνωριμίας τους σε εφαρμογή.

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος την τρέχουσα εβδομάδα για ένοπλη ληστεία και τρεις κατηγορίες για επίθεση και βιαιοπραγία κατά αστυνομικού. Όλα αυτά τα διέπραξε κατά το πρώτο τους ραντεβού, τον Δεκέμβριο του 2016, σύμφωνα με το τοπικό γραφείο του εισαγγελέα. Καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση στο σωφρονιστικό κατάστημα της πολιτείας και σε δύο χρόνια σε αναμορφωτήριο της κομητείας.

Η γυναίκα δεν κάθισε στο εδώλιο. Φαίνεται ότι το “χειρότερο ραντεβού που έχει γίνει ποτέ”, ήταν αρκετή τιμωρία γι’ αυτήν.

Τον πήρε από το σπίτι των γονιών του

Όλα ξεκίνησαν, όπως είπε η γυναίκα στις αρχές, όταν πήγε να τον πάρει από το σπίτι των γονιών του. Οδηγούσε 30 λεπτά και αυτός έπινε κρασί, καθισμένος στη θέση του συνοδηγού.

Οι δυο τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ από κοντά πριν από εκείνη την ημέρα του 2016. Κάποια στιγμή της είπε να σταματήσει ενώ περνούσαν από μια τράπεζα. Βγήκε από το αυτοκίνητο και την άφησε μόνη της για λίγα λεπτά. Ξαφνικά η γυναίκα τον είδε να τρέχει προς αυτήν, φορώντας γυαλιά ηλίου, καπέλο, κρατώντας ένα όπλο και με 1.000 δολάρια στο χέρι. “Ξεκίνα, ξεκίνα” της είπε. Αυτή πανικοβλήθηκε, όπως είπε στις αρχές, και έκανε ό,τι της είπε.

Η αστυνομία τους έπιασε όταν η γυναίκα, κατά την διαφυγή, είδε περιπολικό από πίσω τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα