Τομ Κρουζ: Προσγειώθηκε με ελικόπτερο στην αυλή σπιτιού στην Αγγλία

Τομ Κρουζ: Προσγειώθηκε με ελικόπτερο στην αυλή σπιτιού στην Αγγλία
AP/Alberto Pezzali

Άφιξη βγαλμένη από τις ταινίες του, πραγματοποίησε ο πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, όταν προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο μιας βρετανικής οικογένειας.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ, ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του ‘Mission Impossible 7’ και το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε, πραγματοποίησε προσγείωση στην αυλή μιας οικογένειας στο Warwickshire.

Η αιτία της προσγείωσης στο σπίτι της οικογένειας, ήταν το γεγονός πως έφθασαν αργοπορημένοι και το τοπικό αεροδρόμιο στο Coventry ήταν κλειστό.

Η Alison Webb, ενημερώθηκε πως θα έφθανε στην αυλή του σπιτιού της ένας ανώνυμος VIP “ο οποίος είχε καθυστερήσει”. Όπως δήλωσαν δεν γνώριζαν πως το ελικόπτερο που περίμεναν στην αυλή τους, έφερνε τον Τομ Κρουζ.

Με την άφιξή του, ο σταρ φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και τους γονείς της οικογένειας, ενώ τους πρότεινε να κάνουν βόλτα δωρεάν με το ελικόπτερο.

“Νόμιζα ότι θα ήταν ωραίο για τα παιδιά να δουν ένα ελικόπτερο να προσγειώνεται στον κήπο. Ο Τομ Κρουζ βγήκε έξω και ήταν “ουάου”. Πήγε κατευθείαν στα παιδιά και στη συνέχεια μας χαιρέτησε και μας ευχαρίστησε. Τότε ήταν που μας ρώτησε αν θέλουν τα παιδιά να ανέβουν στο ελικόπτερο”, δήλωσε η μητέρα στο BBC.

Η ίδια είπε ότι τα παιδιά συνοδεύτηκαν από τον πιλότο και ο Κρουζ έφυγε για μια συνάντηση. “Αποδείχθηκε μια απίστευτη μέρα. Ήταν σουρεάλ, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη”, δήλωσε ενθουσιασμένη.

Το ‘Mission Impossible 7’ που σκηνοθετείται από τον Christopher McQuarrie, αναμένεται μετά από πολλές καθυστερήσεις, να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022.

Στην ταινία, όπως αναφέρει ο Independent, πρωταγωνιστούν επίσης οι Hayley Atwell, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson και Henry Czerny.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα