Τουρκία: Κιλιτσντάρογλου κατά Ερντογάν – “Καλύπτει τα ελλείμματα με χρήματα των βαρόνων ναρκωτικών”

Τουρκία: Κιλιτσντάρογλου κατά Ερντογάν – “Καλύπτει τα ελλείμματα με χρήματα των βαρόνων ναρκωτικών”
Associated Press

Πρωτοφανής καταγγελία από την τουρκική αντιπολίτευση και τον πρόεδρο του CHP. "Ο «Breaking Bad» Σοϊλού έκλεισε τα μάτια στη δηλητηρίαση των νέων με τα ναρκωτικά".

Σφοδρή επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρωτοφανής καταγγελία κατά της κυβέρνησής του από την τουρκική αντιπολίτευση και τον πρόεδρο του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), ο οποίος έκανε λόγο για “βαρόνους ναρκωτικών”, οι οποίοι “καλύπτουν τα ελλείμματα της χώρας”.

Συγκεκριμένα, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: “Το παλάτι μπήκε σε ένα βρόμικο παιχνίδι, καθώς εξαντλήθηκαν οι πόροι της χώρας. Αυτό το παιχνίδι είναι το εξής.Έκλεισαν τα μάτια τους για να μπει οποιοδήποτε μαύρο χρήμα στη χώρα. Είπαν «φέρτε χρήματα από οπουδήποτε και δεν θα ρωτήσουμε την πηγή τους». Κι αυτό το βρόμικο μαύρο χρήμα, δηλαδή το χρήμα των ναρκωτικών το χρησιμοποίησαν να καλύψουν τα εμπορικά ελλείμματα της Τουρκίας“, είπε για να προσθέσει:

Από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, όλοι οι βαρόνοι ναρκωτικών και όλες οι συμμορίες ναρκωτικών, ήρθαν με τα χρήματα τους και εγκαταστάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και αργότερα άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους στα καφέ και στα εμπορικά κέντρα. Η Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε κέντρο σύγκρουσης βαρόνων ναρκωτικών, συμμοριών ναρκωτικών και διεθνών εγκληματικών οργανώσεων”.

Μάλιστα, έβαλε στο στόχαστρο και τον υπουργό Εσωτερικών, τον οποίο αποκάλεσε “Breaking Bad”, εμπνευσμένος προφανώς από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά:

Το παλάτι γνωρίζει πως οι ίδιοι κάλεσαν τα ναρκωτικά στη χώρα. Φωτογραφήθηκαν με όλους αυτούς. Να το πω με την γλώσσα των νέων, ο Breaking Bad Σουλεϊμάν (σ.σ. Σοϊλού) έκλεισε τα μάτια του στη δηλητηρίαση των νέων με τα ναρκωτικά”.

Άμεση ήταν η απάντηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της αντιπολίτευσης. προειδοποίησε:

Αν δεν αποδείξεις έστω ένα μέρος αυτής της λάσπης, τότε είσαι ανέντιμος. Αν φυσικά υπάρχει κάποια αξία ή εντιμότητα για τον ίδιο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα