Τουρκία: Σοκάρει ηθοποιός του “Elif” – “Ο πατέρας μου με βίαζε από 15 ετών”

Τουρκία: Σοκάρει ηθοποιός του “Elif” – “Ο πατέρας μου με βίαζε από 15 ετών”
Η ηθοποιός Μελίσα Ντονγκέλ Instagram / @melisadongel

Η 21χρονη Τουρκάλα ηθοποιός Μελίσα Ντονγκέλ αποκάλυψε πως ο πατέρας της την χτυπούσε και την βίαζε από την ηλικία των 15 ετών. Οργή στην Τουρκία για τα περιστατικά σεξουαλικής βίας.

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η 21χρονη ηθοποιός Μελίσα Ντονγκέλ, η οποία πρωταγωνιστεί στη διάσημη τουρκική σειρά “Elif” που προβάλλεται με επιτυχία και στην Ελλάδα.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ο πατέρας της την χτυπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 15 ετών, περιγράφοντας το φρικτό παρελθόν της και τα τραύματά της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ντονγκέλ, η μητέρα της αρχικά δεν την πίστευε, ενώ όταν κατάλαβε πως έλεγε αλήθεια την συμβούλεψε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Ο πατέρας της 21χρονης ηθοποιού βρίσκεται στη φυλακή τα τελευταία τέσσερα τελευταία χρόνια, εκτίοντας ποινή για την κακοποίηση στην οποία προέβη τόσο σε βάρος της κόρης όσο και της συζύγου του.

Η αποκάλυψη της Ντονγκέλ έγινε με αφορμή τον αγώνα που κάνει για να διεκδικήσει την κηδεμονία της ανήλικης αδερφής της από τον πατέρα της.


Οργή στην Τουρκία – Κύμα υποστήριξης στην Ντονγκέλ

Οι αποκαλύψεις της Μελίσα Ντονγκέλ προκάλεσαν οργή στην Τουρκία, όπου τα περιστατικά κακοποίησης κατά των γυναικών ολοένα και αυξάνονται, με τα ποσοστά σεξουαλικής βίας να προκαλούν τρόμο.

Την τελευταία περίοδο πολλές διάσημες γυναίκες στην Τουρκία σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν για τη βία που υπέστησαν, με το κίνημα #MeToo να κερδίζει έδαφος και να δίνει δύναμη στα θύματα.

Η γνωστή ηθοποιός του “Elif” δέχτηκε μεγάλη υποστήριξη στα social media μετά την σοκαριστική εξομολόγησή της, ενώ στο Twitter δημιουργήθηκε το #YalnızDeğilsınMelisaDöngel (Μελίσα Ντονγκέλ δεν είσαι μόνη).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα