Τους έταξαν “Bridgerton” και τους έδωσαν την απόλυτη απάτη

Διαβάζεται σε 3'
Οι ηθοποιοί του "Bridgerton" Luke Newton και Nicola Coughlin
Οι ηθοποιοί του "Bridgerton" Luke Newton και Nicola Coughlin 2024 Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

Η εκδήλωση “Bridgerton Ball” υποτίθεται ότι θα ήταν μια λαμπερή εκδήλωση με χορό και μουσική, παρόμοια με αυτή που απολάμβαναν τα μέλη της υψηλής κοινωνίας στην επιτυχημένη σειρά του Netflix και μόνο αυτό δεν ήταν.

Μόνο ως φιάσκο μπορεί να χαρακτηριστεί η διοργάνωση “Bridgerton Ball“, που έλαβε χώρα την Κυριακή στο Ντιτρόιτ και υποσχόταν στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία, που θα τους μετέφερε για λίγο στο σετ της δημοφιλής σειράς του Netflix.

Ωστόσο, η εκδήλωση έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους.

Το εισιτήριο για το “Bridgerton Ball” έφτανε τα 150 δολάρια και υποσχόταν μια βραδιά γεμάτη κομψότητα και την αίγλη της εποχής, όμως όσοι παρευρέθηκαν αυτό που αντίκρισαν ήταν μία σκηνή με pole dancing και διακόσμηση που θύμιζε φτηνό πάρτι γενεθλίων.

Οι παρευρισκόμενοι, που είχαν ξοδέψει χρόνο και αρκετά χρήματα για να φορέσουν πολυτελή κοστούμια και να μοιάζουν με τους χαρακτήρες της σειράς, βρέθηκαν να αναρωτιούνται πού πήγαν οι υποσχέσεις για κλασική μουσική, θεατρικές παραστάσεις και την επιλογή του “Diamond of the Season“.

Ελάτε μαζί μας για μια βραδιά γεμάτη φινέτσα, χάρη και ιστορική γοητεία. Ζήστε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και εξαίσια κοστούμια“, έγραφε η πρόσκληση για το event.

Οι προσδοκίες για μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό και κομψότητα όμως κατέρρευσαν με κρότο όταν οι παρευρισκόμενοι βρέθηκαν σε έναν χώρο χωρίς ατμόσφαιρα, με άθλια διακόσμηση και φαγητό κατώτερο των προσδοκιών. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο TikTok έδειχναν ανθρώπους καθισμένους στο πάτωμα να κοιτούν τα κινητά τους, ενώ μια χρήστης του TikTok δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι αυτό το Bridgerton που περιμέναμε“.

@bairyberry Uncle&Me LLC can count their days. They played tf out of all the beautiful guests that attended. @Truly unique 🦄 and @Theresa 🥀 have videos about it out their pages #bridgertondetroit #bridgertonballdetroit #detroitbridgertonball #bridgerton #scandal #rococo #victorianwig ♬ Bridgerton (Theme) – The Theme System

“Έχω δει παιδικά πάρτι καλύτερα από αυτό. Ήταν ‘γυμνό’ και άσχημο”, έγραψε ένας άλλος, ο οποίος είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν φύγει μέχρι τις 9 το βράδυ.

Εκτός από το φαγητό, που όπως περιέγραψαν όσοι είχαν την ατυχία να βρεθούν εκεί, περιλάμβανε “μισοψημένο κοτόπουλο και κρύα ζυμαρικά”, απογοητευτική ήταν και η ψυχαγωγία της βραδιάς, καθώς στον χώρο υπήρχε μόνο ένας βιολιστής, παρ’ όλο που οι επισκέπτες είχαν ενημερωθεί ότι θα υπήρχε πλήρης ορχήστρα.

Το highlight της βραδιάς ωστόσο ήταν μία χορεύτρια pole dancing, η οποία χόρευε, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται ποια είναι η σύνδεση με το “Bridgerton”.

@kiimberyly Dearesr gentle readers, Enjoy my POV on unclenme bridgerton ball… YIKES #bridgertonball #unclenme #scammers #detroitbridgerton ♬ BIRDS OF A FEATHER sped up – Lilly 🎃

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ζήτησαν “συγγνώμη” για τις αστοχίες και έχουν υποσχεθεί επιστροφές χρημάτων στους παρευρισκόμενους. Ωστόσο, το πλήγμα στην αξιοπιστία τους και η δημόσια κατακραυγή μέσω κοινωνικών δικτύων αποτελούν μάθημα για το πώς οι υποσχέσεις για “μοναδικές εμπειρίες” μπορούν να καταλήξουν σε πλήρη αποτυχία.

Σε δήλωσή της στο WXYZ-TV, η Uncle & Me LLC δήλωσε: “Καταλαβαίνουμε ότι δεν είχαν όλοι την εμπειρία που ήλπιζαν στην πιο πρόσφατη εκδήλωσή μας το βράδυ της Κυριακής στο ‘The Harmonie Club’ και γι’ αυτό ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη.

Πρόθεσή μας ήταν να προσφέρουμε μια μαγική βραδιά, αλλά αναγνωρίζουμε ότι οι οργανωτικές προκλήσεις επηρέασαν την απόλαυση ορισμένων καλεσμένων. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και τη λογοδοσία για αυτές τις ελλείψεις“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα