Τουρκία: Ο Ερντογάν έλαβε και τρίτη δόση εμβολίου – Σφοδρές αντιδράσεις

Τουρκία: Ο Ερντογάν έλαβε και τρίτη δόση εμβολίου – Σφοδρές αντιδράσεις
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 2021 AP

Τεράστιες αντιδράσεις προκαλεί στην Τουρκία η δημόσια παραδοχή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι έλαβε και τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Περίπου 50 εκατομμύρια Τούρκοι περιμένουν να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πάλι έχει κάνει…τρεις. Γιατί; Γιατί μπορεί!

Το ομολόγησε ο ίδιος σε τηλεοπτική εμφάνισή του την Τρίτη στην κρατική τηλεόραση της Τουρκίας. “Ελαβα και την τρίτη δόση. Ελεγξα και τα επίπεδα των αντισωμάτων μου, είμαι μια χαρά και ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό” είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Φαίνεται πάντως ότι ο Ερντογάν δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι ο εμβολιασμός προχωρά στην Τουρκία με ρυθμούς χελώνας; Η χώρα των 84 εκατομμυρών έχει εμβολιάσει πλήρως 12,5 εκατομμύρια ανθρώπους ενώ άλλα 16εκ έχουν λάβει τη μία δόση.

Ο αντιπολιετευόμενος τύπος έκανε λόγο τις προηγούμενες ημέρες για μεγάλες ελλείψεις εμβολίων στην Τουρκία ενώ ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κότσα ανακοίνωσε ότι η χώρα θα λάβει 12εκ δόσεις του εμβολίου της Pfizer τις επόμενες ημέρες.

Οι κεμαλιστές ήδη αντέδρασαν από την πλευρά τους στην αναγγελία της τρίτης δόσης: Από που και έως που πήρατε το δικαίωμα να κάνετε τρεις δόσεις εμβολίου αναρωτήθηκε, μάλλον ρητορικά, στην τουρκική βουλή, ο βουλευτής του CHP Οζγκούρ Οζέλ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα