Τουρκία: Σκέψεις για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών μετά την κατακραυγή κατά της κυβέρνησης στα γήπεδα

Τουρκία: Σκέψεις για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών μετά την κατακραυγή κατά της κυβέρνησης στα γήπεδα
https://twitter.com/NewsAboutTurke2

Μετά τη οργή του κόσμου που εκφράστηκε στα γήπεδα της Μπεσίκτας και της Φενέρμπαχτσε, η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου σκέφτεται να "κλείσει" τα γήπεδα.

Πώς σκέφτεται να αντιδράσει η τουρκική κυβέρνηση στο φαινόμενο της αποδοκιμασίας της στα γήπεδα της Φενέρμπαχτσε και της Μπεσίκτας; Με τον τρόπο που φαντάζεται ο καθένας. Με προσπάθεια διεξαγωγής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών!

Η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου λειτούργησε ως λαγός και κάλεσε την Ενωση των ομάδων που παίρνουν μέρος στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος έτσι ώστε να συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

Είχαν προηγηθεί οι αναρτήσεις στο twitter του ηγέτη του εθνικιστικού MHP Ντεβλέτ Μπαχτσελί (συγκυβερνήτη του Ερντογάν) ο οποίος χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις δυσαρέσκειας ως “ανεύθυνες και ασυνείδητες” αλλά και αυτή του Υπουργού Νεολαίας και Αθλητισμού Μεχμέτ Μουχαρέμ Κασάπογλου ο οποίος τόνισε ότι τα γήπεδα δεν είναι χώρος άσκησης πολιτικής. “Κάτι τέτοιο υπονομεύει την ενότητα και την αλληλεγγύη” τόνισε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι μέσα το Σαββατοκύριακο τόσο στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε όσο και σ’ αυτό της Μπεσίκτας ακούστηκαν συνθήματα που προέτρεπαν την τουρκική κυβέρνηση να παραιτηθεί, κυρίως για την καθυστερήμενη αντίδρασή της στο θέμΑ των φονικών σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου.

Την ίδια ώρα η Φενέρμπαχτσε κινδυνεύει, σύμφωνα με το άρθρο 53 του Πειθαρχικού κανονισμού ποδοσφαίρου στην Τουρκία, με κλείσιμο της έδρας της για “άσχημη συμπεριφορά” των οπαδών της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα