Τραμπ για Ερντογάν: “Τον συμπαθώ, με συμπαθεί – Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα”

Διαβάζεται σε 1'
Τραμπ για Ερντογάν: “Τον συμπαθώ, με συμπαθεί – Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα”
AP Photo/ Evan Vucci, File

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην καλή σχέση που έχει με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και δήλωσε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Νετανιάχου “σε οποιοδήποτε πρόβλημα με την Τουρκία”.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ερντογάν και τον συμπαθώ και ξέρω ότι ο Τύπος θα θυμώσει πολύ μαζί μου. Με συμπαθεί – δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο όπου συναντήθηκε με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο.

Παράλληλα, στις δηλώσεις που ακολούθησαν της ιδιωτικής τους συνομιλίας, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι είπε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό πως μπορεί να τον βοηθήσει «αν έχει πρόβλημα με την Τουρκία», καθώς ο Τούρκος πρόεδρος «είναι σκληρός τύπος και πολύ έξυπνος».

«Σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει το Ισραήλ με την Τουρκία, μπορώ να βοηθήσω, αρκεί να είναι λογικό», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα