Τραμπ: Η ανάρτησή του λίγο πριν φτάσει στο δικαστήριο του Μανχάταν – “Φαίνεται τόσο σουρεαλιστικό”

Τραμπ: Η ανάρτησή του λίγο πριν φτάσει στο δικαστήριο του Μανχάταν – “Φαίνεται τόσο σουρεαλιστικό”
Ο Ντόναλντ Τραμπ στην εισαγγελία του Μανχάταν AP

"Σουρεαλιστική" χαρακτήρισε την κατάσταση που βιώνει ο Ντόναλντ Τραμπ ας ανάρτησή του στο Truth Social, λίγο πριν μεταβεί στο δικαστήριο του Μανχάταν όπου και συνελήφθη.

Η ώρα της δικαιοσύνης για τον Ντόναλντ Τραμπ έφτασε. Έγινε ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που συνελήφθη, για την υπόθεση χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς το 2016.

Λίγο πριν την φτάσει στο δικαστήριο του Μανχάταν για να δικαστεί, ο Τραμπ έκανε ανάρτηση στο Truth Social, χαρακτηρίζοντας “σουρεαλιστικό” αυτό που του συμβαίνει.

“Φαίνεται τόσο σουρεαλιστικό!. Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει στην Αμερική”, ήταν το σχόλιο του πρώην Αμερικανού προέδρου.

Ο Τραμπ αναμένεται να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα ως μέρος της σύλληψης, αν και είναι ακόμα ασαφές εάν θα ληφθεί η καθιερωμένη φωτογραφία. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί σε μια δικαστική αίθουσα, μία πράξη που αν και θα είναι γρήγορη, αντιπροσωπεύει μια ιστορική στιγμή για τις ΗΠΑ.

Ο ίδιος αναμένεται ότι θα δηλώσει αθώος σε όλες τις κατηγορίες και θα κάνει δηλώσεις αργότερα, αφού επιστρέψει στη Φλόριντα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα