Τραμπ: Η Κάμαλα Χάρις είναι χειρότερη από τον Μπάιντεν

Διαβάζεται σε 2'
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ AP

Ολομέτωπη επίθεση κατά της Κάμαλα Χάρις, αλλά και του Τζο Μπάιντεν, εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, συμφωνώντας για τη διεξαγωγή τριών ντιμπέιτ μέσα στον Σεπτέμβριο.

Στη διεξαγωγή τριών ντιμπέιτ εντός του Σεπτεμβρίου συμφώνησε ο Ντόναλντ Τραμπ και περιμένει μια απάντηση από την εκστρατεία της αντιπάλου του, Κάμαλα Χάρις.

«Συμφωνήσαμε με το Fox για τις 4 Σεπτεμβρίου, με το NBC για τις 10 και με το ABC για τις 25 Σεπτεμβρίου», είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την κατοικία του, το Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας. «Ελπίζω να συμφωνήσει», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι τα ντιμπέιτ των υποψηφίων αντιπροέδρων θα φιλοξενηθούν στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να επιτεθεί μετωπικά στην Κάμαλα Χάρις, λέγοντας ότι είναι χειρότερη από τον Τζο Μπάιντεν.

Ενώ για τον απερχόμενο πρόεδρο υποστήριξε ότι «δεν έχει αναπροσαρμόσει καθόλου τη στρατηγική του» από τότε που η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις έγινε υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία.

Κατηγόρησε επίσης τη Χάρις ότι είναι «αδύναμη απέναντι στην εγκληματικότητα» και ότι έχει αφήσει ανοικτά τα σύνορα στους μετανάστες.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα προειδοποιώντας για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μια ύφεση «της μορφής του 1929» και ένα έθνος που θα κατακλυστεί από μετανάστες νότια των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού.

«Νομίζω ότι η χώρα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πιο επικίνδυνη θέση που έχει βρεθεί ποτέ, από οικονομικής άποψης, από άποψη ασφάλειας», δήλωσε και πρόσθεσε ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι ο «χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας μας» και ότι ο αντιπρόεδρος Χάρις κατατάσσεται επίσης στον πάτο των ανθρώπων που κατέχουν τη θέση Νο 2.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα