Τραμπ: Νέο μήνυμα μετά την επίθεση – “Δεν θα φοβηθούμε”

Διαβάζεται σε 2'
Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ
Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ AP Photo/Evan Vucci

Σε νέα ανάρτησή του, μετά από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ο Ντόναλντ Τραμπ τονίζει πως πρέπει “να παραμείνουμε ενωμένοι”.

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σήμερα Κυριακή (14/07) ότι ανυπομονεί να μιλήσει από το Ουισκόνσιν, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, τόνισε σε νέα ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, με κεφαλαία γράμματα ότι “ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ”.

“Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι”, ανέφερε, επίσης, ο Τραμπ στην ανάρτησή του.

Πρόκειται για τη δεύτερη ανάρτησή του μετά τον τραυματισμό του στο αφτί, από τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, σε μία προεκλογική ομιλία στην Πενσιλβάνια το Σάββατο.

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

“Ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις και τις προσευχές σας χθες, καθώς μόνο ο Θεός εμπόδισε το αδιανόητο να συμβεί.

ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ, αλλά αντίθετα θα παραμείνουμε ανθεκτικοί στην Πίστη μας και Προκλητικοί απέναντι στην Κακία. Η αγάπη μας είναι προς τα άλλα θύματα και τις οικογένειές τους. Προσευχόμαστε για την ανάρρωση όσων τραυματίστηκαν και κρατάμε στις καρδιές μας τη μνήμη του πολίτη που σκοτώθηκε τόσο φρικτά.

Αυτή τη στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να σταθούμε Ενωμένοι και να δείξουμε τον Αληθινό μας Χαρακτήρα ως Αμερικανοί, παραμένοντας Δυνατοί και Αποφασισμένοι και μην επιτρέποντας στο Κακό να κερδίσει. Αγαπώ πραγματικά τη χώρα μας και σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στο Μεγάλο Έθνος μας αυτή την εβδομάδα από το Ουισκόνσιν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα