Τραμπ: “Χτύπημα κάτω από τη μέση” στον Μπάιντεν – “Θα ξεχάσει ότι παραιτήθηκε”

Διαβάζεται σε 3'
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (AP Photo/Julia Nikhinson)

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν από την επανεκλογή του ως προέδρου των Δημοκρατικών, με τον πιο unfair τρόπο.

O Nτόναλντ Τραμπ ξεσπάθωσε στo Χ (Twitter), μετά την ανακοίνωση για την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν από την επανεκλογή του ως προέδρου των Δημοκρατικών και τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Οι 7.36 εκατομμύρια followers τους διάβασαν 9 posts. Σε όλα αναφέρεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ ως «Crooked Joe Biden» και του σούρει τα εξ αμάξης.

Για παράδειγμα, στο πρώτο σχόλιο, ο Τραμπ γράφει «ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν δεν ήταν ικανός να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος, και σίγουρα δεν είναι ικανός να υπηρετήσει – Και ποτέ δεν ήταν! Πήρε τη θέση του Προέδρου μόνο με ψέματα, Fake News, και χωρίς να φύγει από το Υπόγειό του. Όλοι οι γύρω του, συμπεριλαμβανομένου του γιατρού του και των ΜΜΕ, γνώριζαν ότι δεν ήταν ικανός να γίνει Πρόεδρος.

Και τώρα, δείτε τι έκανε στη χώρα μας, με εκατομμύρια ανθρώπους να έρχονται πέρα ​​από τα σύνορά μας, εντελώς ανεξέλεγκτα, πολλοί από φυλακές, ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ υπήρχε και αριθμός ρεκόρ τρομοκρατών. Θα υποφέρουμε πολύ λόγω της προεδρίας του, αλλά θα επανορθώσουμε τη ζημιά που έχει κάνει πολύ γρήγορα. ΚΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!».

Συνεχίζει με το «ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν είναι ο χειρότερος Πρόεδρος, μακράν, στην Ιστορία του Έθνους μας. Έχει κάνει ό,τι είναι δυνατό για να καταστρέψει τη χώρα μας, από τα νότια σύνορά μας, μέχρι την Ενεργειακή Κυριαρχία, την Εθνική Ασφάλεια, τη Διεθνή Κατάσταση και τόσα άλλα.

Εξολοθρεύθηκε σε μια συζήτηση για το Earth Shattering, και τώρα οι διεφθαρμένοι και ριζοσπάστες δημοκράτες τον πετούν στην άκρη. Δεν ήταν ικανός να υπηρετήσει από την αρχή, αλλά οι άνθρωποι γύρω του είπαν ψέματα στην Αμερική για τον Πλήρη και Απόλυτο Νοητικό, Σωματικό και Γνωστικό του θάνατο. Όποιος και να βάλει τώρα η Αριστερά θα είναι πάνω κάτω τα ίδια. ΚΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!».

Ακολούθως, ο Τραμπ γράφει για τη διάγνωση του Μπάιντεν με Covid, αμφισβητώντας το γεγονός. «Ήθελε να αποχωρήσει από τις 27 Ιουνίου, τη νύχτα του debate, όπου εξαφανίστηκε εντελώς. Αυτή ήταν η μεγάλη στιγμή στον θάνατο του Τζο Μπάιντεν. Αυτό ήταν το χρονικό σημείο που ο Τζο αποκαλύφθηκε για αυτό που είναι: ένας ανίκανος άνθρωπος που δεν έπρεπε ποτέ να γίνει Πρόεδρος. Ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ικανός να υπηρετήσει – Καταστρέφει τη χώρα μας!».

Συνεχίζει τις επιθέσεις, αναφέροντας στοιχεία που στο μυαλό του επιβεβαιώνουν τα όσα υποστηρίζει, πριν κάνει ένα διάλειμμα για αυτό που ακολουθεί.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αύριο ο απατεώνας Τζο Μπάιντν θα ξυπνήσει και θα έχει ξεχάσει πως παραιτήθηκε σήμερα της κούρσας».

Ολοκλήρωσε το κρεσέντο του με το «ποιος κυβερνά τώρα τη χώρα; Δεν είναι ο απατεώνας Τζο. Δεν έχει την παραμικρή ιδέα πού βρίσκεται. Αν δεν μπορεί να διεκδικήσει το χρίσμα, δεν μπορεί να ηγηθεί της χώρας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα