Τριπλή δολοφονία στη Βρετανία: Συνελήφθη ο 26χρονος δράστης

Διαβάζεται σε 2'
O Kyle Clifford
O Kyle Clifford Αστυνομία του Χέρτφορντσάιρ

Ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ εντοπίστηκε την Τετάρτη σε ένα κοιμητήριο στο Ένφιλντ, στο βόρειο Λονδίνο, και σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πόλη Μπάσεϊ, όπου έλαβε χώρα η στυγερή τριπλή δολοφονία.

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε το πρωί της Πέμπτης (12/07) τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ, ο οποίος κατηγορείται ότι ότι είναι ο δράστης της τριπλής δολοφονίας με βαλλίστρα που συγκλόνισε τη χώρα, με θύματα τη σύζυγο και τις δύο κόρες του σχολιαστή του BBC, Τζον Χαντ.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, η αστυνομία του Χέρτφορντσάιρ είπε ότι ο ύποπτος παραμένει σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία ανέφερε προηγουμένως ότι ο Κάιλ Κλίφορντ εντοπίστηκε την Τετάρτη (10/07) μετά από ένα σχεδόν ολοήμερο ανθρωποκυνηγητό σε ένα κοιμητήριο στο Ένφιλντ, στο βόρειο Λονδίνο, και σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πόλη Μπάσεϊ, όπου έλαβε χώρα η στυγερή δολοφονία.

Εκεί το βράδυ της Τρίτης, ο 26χρονος δράστης εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας του δημοσιογράφου στο Ashlyn Close του Μπάσεϊ έδεσε και σκότωσε με βαλλίστρα τις τρεις γυναίκες, ηλικίας 25, 28 και 61 ετών, οι οποίες εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένες, όμως λίγη ώρα αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους.

“Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου επίθεση και είμαστε αποφασισμένοι να διαλευκάνουμε όλες τις συνθήκες για τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνο το βράδυ και τα γεγονότα που ακολούθησαν αυτήν την τραγωδία”, δήλωσε ο Ρομπ Χαολ, υπεύθυνος της μονάδας που αναλαμβάνει όλα τα μεγάλα εγκλήματα για το Μπεντφορντσάιρ, το Κέιμπριτζσαϊρ και το Χερτφορντσάιρ, σε ένα δελτίο τύπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα