Τwitter: Χρωστά ενοίκια 136.000 ευρώ για κτίριο στον Σαν Φραντσίσκο-Του έγινε αγωγή

Τwitter: Χρωστά ενοίκια 136.000 ευρώ για κτίριο στον Σαν Φραντσίσκο-Του έγινε αγωγή
Έλον Μασκ ap

Στο σημείο να χρωστά ποσά που αντιστοιχούν σε ενοίκια κτιρίων έφτασε το Twitter επί ημερών Ελον Μασκ. Πώς έχει η υπόθεση .

Δεν είναι απολύτως ακριβές για το τι ακριβώς θέλει να κάνει με το Twitter o Ελον Μασκ, ωστόσο το να αθετεί, ως ιδιοκτήτης του μέσου, να πληρώσει το ενοίκιο σε γραφεία της εταιρίας, οπωσδήποτε δεν τον τιμά.

Δεν πρόκειται για υπερβολές αλλά για χειροπιαστή πραγματικότητα. Οπως μεταδίδουν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου, μεταξύ αυτών και ο Guardian, το Twitter, δηλαδή ο Μασκ, χρωστά 136.260 δολάρια σε ληξιπρόθεσμα ενοίκια για γραφεία που βρίσκονται στο 30ο όροφο κτιρίου στο Σαν Φραντσίσκο.

Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω κτιρίου έχει, μάλιστα, προχωρήσει σε μήνυση την περασμένη εβδομάδα. Από τις 16 Δεκεμβρίου άλλωστε είχε ενημερώσει εγγράφως την εταιρία ότι πρέπει να του καταβάλλει τα χρήματα εντός πέντε ημερών κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Η συμφωνία μεταξύ του ιδιοκτήτη και του Twitter για το μίσθωμα είναι επταετής και υπογράφηκε το 2017. Το μηνιαίο ενοίκιο έχει ανέλθει με τις αυξήσεις στις 128.397 δολάρια.

Ο Μασκ αγόρασε το twitter τον Οκτώβριο καταβάλλοντας 44 δις δολάρια. Από τη στιγμή της αγοράς, οι μετοχές της Tesla, της εταιρίας που κυρίως διαστηριοποιείται έχουν χάσει τη μισή αξία τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα