Τζέι Ντι Βανς για Τζένιφερ Άνιστον: “Αηδιαστικό αυτό που είπε για την κόρη μου”

Διαβάζεται σε 2'
Τζέι Ντι Βανς
Τζέι Ντι Βανς AP

O Τζέι Ντι Βανς σχολίασε την ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον με την οποία εξέφραζε η ηθοποιός εξέφραζε τη δυσαρέσκειά της για εκείνον και τις δηλώσεις του.

Ο Τζέι Ντι Βανς απάντησε στην Τζένιφερ Άνιστον σχετικά με την ανάρτησή της, όπου εξέφραζε τη δυσαρέσκειά της για την επιλογή του ως αντιπροέδρου των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η ηθοποιός, επικαλούμενη παλιότερες δηλώσεις του γερουσιαστή για τις γυναίκες που δεν είναι μητέρες, αναφέρθηκε στη δήλωσή του: «Άτεκνες κυρίες με γάτες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους και… θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη». Η Άνιστον τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί έναν άνθρωπο που έκανε τέτοια σχόλια να αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου και έκανε μια αναφορά στην κόρη του Βανς, λέγοντας: «Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό».

Σε νέες δηλώσεις του στην εκπομπή της Μέγκιν Κέλι, ο Βανς απάντησε: «Αυτό είναι αηδιαστικό, επειδή η κόρη μου είναι 2 ετών. Και δεύτερον, αν είχε προβλήματα γονιμότητας, όπως είπα σε εκείνη την ομιλία, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να τη βοηθήσω, γιατί πιστεύω ότι οι οικογένειες και τα μωρά είναι καλό πράγμα».

Τα σχόλια της Τζένιφερ Άνιστον για τον Tζέι Ντι Βανς

Τον Ιούλιο του 2021, ο Βανς σε συνέντευξή του στο Fox News αναφέρθηκε στους Δημοκρατικούς πολιτικούς και υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ ελέγχονται από «άτεκνες κυρίες με γάτες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους και θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη». Η Άνιστον, μέσω Instagram, εξέφρασε την οργή της τονίζοντας: «Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό προέρχεται από έναν πιθανό αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών». 

Απευθυνόμενη στον Βανς, έγραψε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι… Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό»

Στην συνέντευξή του, ο Βανς υποστήριξε ότι η Κάμαλα Χάρις, η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτές και ο Πιτ Μπούτιτζετζ είναι «άνθρωποι χωρίς παιδιά» που «ελέγχουν ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα