Τζένα Τζέιμσον: Διαγνώστηκε με σπάνιο αυτοάνοσο, δεν μπορεί να περπατήσει

Τζένα Τζέιμσον: Διαγνώστηκε με σπάνιο αυτοάνοσο, δεν μπορεί να περπατήσει
Η Τζίνα Τζέιμσον Jordan Strauss/Invision/AP

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει μία από τις πιο δημοφιλείς πρωταγωνίστριες ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Δύσκολες στιγμές περνά η Τζένα Τζέιμσον στο πλαίσιο της μεγάλης μάχης που δίνει για την υγεία της.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου νοσηλεύται στη Χαβάη έχοντας διαγνωστεί με το σύνδρομο Guillain-Barré, ένα σπάνιο αυτοάνοσο σύνδρομο το οποίο προκαλεί βλάβες στο νευρικό σύστημα, μυική αδυναμία και κάποιες φορές παράλυση.

“Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για τη στήριξή σας, διαβάζω όλα τα μηνύματα που μου στέλνετε και πραγματικά το εκτιμώ πολύ” τόνισε η Τζέιμσον με ανάρτησή της στο instagram στην οποία φαίνεται εμφανώς καταβεβλημένη.

twitter


Ο σύντροφός της, με δική του ανάρτηση, περιέγραψε τις στιγμές αγωνίες που βίωσαν τον τελευταίο καιρό: “Εκανε συνεχώς εμετό και κρίναμε ότι πρέπει να κάνει εξετάσεις. Η αξονική όμως δεν έδειξα τίποτα και οι γιατροί την έστειλαν πίσω στο σπίτι”.

“Η κατάστασή της χειροτερέψε. Οι μύες των ποδιών της έγιναν πολύ αδύναμοι, δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε για να πάει στο μπάνιο, χρειαζόταν να την μεταφέρω”.

Η Τζέιμσον τέλος θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες ότι το πρόβλημα της υγείας της έχει σχέση με τον εμβολιασμό. “Δεν έχω καν εμβολιαστεί και όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημά μου δεν έχει σχέση με αυτό” τόνισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα