Τζόνι Ντεπ: Έφτιαξε λογαριασμό στο TikTok και “μετρά” ήδη 5,7 εκατ. ακόλουθους

Τζόνι Ντεπ: Έφτιαξε λογαριασμό στο TikTok και “μετρά” ήδη 5,7 εκατ. ακόλουθους
Τζόνι Ντεπ AP

Η επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στον κόσμο του θεάματος ήρθε με το άνοιγμα του λογαριασμού του στο TikTok, που συγκεντρώνει ήδη 5,7 εκατ. ακόλουθους. Το δημόσιο ευχαριστώ στους "πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους" φανς.

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στους κινηματογράφους και γενικότερα, στον κόσμο του θεάματος, φαίνεται να είναι ο Τζόνι Ντεπ. Μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, από την οποία και δικαιώθηκε, ο ηθοποιός άνοιξε λογαριασμό στο TikTok.

Μάλιστα, ο λογαριασμός του, στον οποίο δηλώνει “Occasional Thespian” (περιστασιακά ηθοποιός), ήδη μετρά 5,7 εκατ. ακόλουθους.

Στην πρώτη του ανάρτηση δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορα αποσπάσματα από τη δίκη, την περιοδεία του και τη στήριξη του κόσμου, θέλοντας να ευχαριστήσει τους “πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους” φανς που στάθηκαν δίπλα του.

“Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.

Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας… ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου. Τζόνι Ντεπ”, έγραψε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα