Βασιλιάς Κάρολος: Όσα είπε στο διάγγελμα για Καμίλα, Γουίλιαμ, Χάρι

Βασιλιάς Κάρολος: Όσα είπε στο διάγγελμα για Καμίλα, Γουίλιαμ, Χάρι
Ο βασιλιάς Κάρολος με τους δύο του γιους και τις συζύγους τους ap

Διάδοχος του θρόνου και πρίγκιπας της Ουαλίας θα είναι ο μεγαλύτερος γιός του βασιλιά Κάρολου, Ουίλιαμ. Τι ανέφερε στο διάγγελμά του για τους Χάρι και Μέγκαν.

Στους δύο του γιους, Γουίλιαμ και Χάρι, καθώς και στη σύζυγό του, Καμίλα, αναφέρθηκε στο πρώτο του διάγγελμα ο νέος βασιλιάς Κάρολος Γ’ της Βρετανίας.

Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμμετοχή του στο πένθος για την εκλιπούσα Ελισάβετ Β’, δεσμεύτηκε ότι θα υπηρετήσει τις ίδιες αξίες με τη μητέρα του και τόνισε πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ίδιο και για όλη τη βασιλική οικογένεια.

Ανακοίνωσε επισήμως ότι ο μεγαλύτερος γιος του, Ουίλιαμ, θα είναι πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του θρόνου. Παράλληλα, η σύζυγος του Ουίλιαμ, Κάθριν, θα φέρει τον τίτλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, τον οποίο κατείχε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα, είπε: “Με την Κάθριν δίπλα του, ο νέος μας πρίγκιπας και η νέα μας πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξέρω ότι θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να ηγούνται των εθνικών μας συζητήσεων, βοηθώντας να φέρουμε το περιθωριακό στο επίκεντρο, όπου μπορεί να δοθεί ζωτικής σημασίας βοήθεια”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Καμίλα, η οποία γίνεται η Βασιλική Σύζυγος. συγκεκριμένα, είπε: “Βασίζομαι στη στοργική βοήθεια της αγαπημένης μου συζύγου Καμίλα. Σε αναγνώριση της δικής της πιστής δημόσιας υπηρεσίας από τον γάμο μας πριν από 17 χρόνια, γίνεται η Βασιλική Σύζυγος”.

Προς το τέλος της ομιλίας του, αφού αναφέρθηκε και στα δύο παιδιά του, είπε για τον Χάρι και την Μέγκαν: “Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τον Χάρι και τη Μέγκαν, καθώς συνεχίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό” χωρίς περεταίρω αναφορές στη σχέση τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα