Βασιλιάς Κάρολος: Πίσω απ’ τις κάμερες – Backstage πλάνα από το πρώτο του διάγγελμα

Βασιλιάς Κάρολος: Πίσω απ’ τις κάμερες – Backstage πλάνα από το πρώτο του διάγγελμα
Ο βασιλιάς Κάρολος στο πρώτο του διάγγελμα Youtube / @The Royal Family Channel

Πλάνα από όσα έγιναν πίσω απ' τις κάμερες, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαγγέλματος του βασιλιά Καρόλου, έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι. Οι στιγμές πριν και μετά το μήνυμά του.

Το πρώτο του διάγγελμα προς τον βρετανικό λαό απηύθυνε χθες, Παρασκευή (09/09), ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος διαδέχτηκε στο θρόνο την μητέρα του, Ελισάβετ, μετά τον θάνατό της.

Κατά το διάγγελμά του, ο Κάρολος Γ’, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (10/09) ανακηρύχθηκε και επίσημα βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, τίμησε τη μνήμη της αγαπημένης του μητέρας, ενώ δεσμεύτηκε να υπηρετήσει με ακλόνητη αφοσίωση το έθνος, για όσο ζει.

“Όπου κι αν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε όλο τον κόσμο και ανεξάρτητα από το υπόβαθρο και τις πεποιθήσεις σας, θα προσπαθήσω να σας υπηρετήσω με πίστη, σεβασμό και αγάπη, όπως σε όλη μου τη ζωή”, είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια συναισθηματική φόρτιση που είχε μπροστά από τις κάμερες, είχε και πίσω από αυτές, αφού σε backstage πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο βασιλιάς Κάρολος είναι ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ, παράλληλα, φαίνεται η ανθρώπινη πλευρά του.

Στο βίντεο από τα παρασκήνια του πρώτου διαγγέλματος, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι της βασιλικής οικογένειας στο Youtube, ο Κάρολος Γ’ μιλάει με τους τεχνικούς και τους φωτογράφους που βρίσκονται γύρω του, αλλάζει πόζες, ενώ είναι ιδιαίτερα ευγενικός με όλους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα