Βασίλισσα Ελισάβετ: Φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ για να ξεκουραστεί

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ για να ξεκουραστεί
Η Βασίλισσα Ελισάβετ AP

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από την βασική κατοικία της για το Σαββατοκύριακο, καθώς ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών της.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ άφησε το κάστρο του Ουίνδσορ για ένα ιδιωτικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι της στο Σάντρινγκχαμ, καθώς συνεχίζει να ξεκουράζεται, ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών της.

Η 95χρονη μονάρχης, όπως αναφέρει το BBC, θα περάσει λίγες μέρες στην κατοικία της στο Σάντρινγκχαμ, ως μέρος ενός ταξιδιού που είχε προγραμματιστεί από καιρό. Πηγές της αεροπορίας αναφέρουν πως η Βασίλισσα πέταξε για το Νόρφολκ της Αγγλίας με ελικόπτερο.

Την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί συμβούλεψαν τη Βασίλισσα να ξεκουραστεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, μετά από ορισμένους ιατρικούς ελέγχους που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν ότι η βασίλισσα θα μπορούσε να εκτελέσει κάποια ελαφριά καθήκοντα που βασίζονται στο γραφείο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά όχι να πραγματοποιεί επίσημες επισκέψεις.

Πρόσφατα, η ίδια ηχογράφησε ένα μήνυμα για τους παγκόσμιους ηγέτες που συμμετείχαν στη Σύνοδο για το κλίμα COP26 στη Γλασκώβη, προτρέποντάς τους να εργαστούν από κοινού για τον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα